E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMusul harekatına Türk jetleri de katıldı---

Musul harekatına Türk jetleri de katıldı

Musul harekatına Türk jetleri de katıldı
18 Ekim 2016 - 12:03 borsagundem.com

Başbakan Binali Yıldırım, Musul'a düzenlenen hava harekatına Türk jetlerinin de katıldığını açıkladı

Parti grup toplantısında konuşan Başbakan Yıldırım, Musul operasyonu ile ilgili olarak ''Koalisyon güçleri içerisinde havadan müdahalede bizim hava kuvvetlerimiz de yer almıştır. 'Musul’da Türkiye’nin işi yok' diyenler cevabını almıştır'' ifadelerini kullandı.

HAVADAN MÜDAHALEDE BİZİM HAVA KUVVETLERİMİZ DE YER ALMIŞTIR

Cumhurbaşkanımızın dediği “Operasyonda da olacağız, masada da olacağız” sözünün arkasındayız. İşte şu anda operasyonda ön saflarda olanlar bizim Başika’da eğittiğimiz, oradaki milislerdik, Ninova mücahitleridir. Ayrıca koalisyon güçleri içerisinde havadan müdahalede bizim hava kuvvetlerimiz de yer almıştır. 'Musul’da Türkiye’nin işi yok' diyenler cevabını almıştır.

ABD Irak’a girdi, Saddam’ı devirdi, yeni bir dönem başlattı. Baştan itibaren hem ABD’ye hem BM’ye, AB’ye bölgenin hassasiyetini sürekli anlattık. Etnik hassasiyet konusunda sürekli uyarılarımızı yaptık. Terör örgütleri konusunda uyarılarımızı yaptık. İnanın bütün uyarılarımız ne yazık ki dikkate alınmadı, sonunda haklı çıktık. Özellikle DEAŞ terör örgütünün bu müdahaleden sonra çıktığını bugün bütün dünya biliyor. 

Başbakan Yıldırım'dan yeni anayasa açıklaması

 

Irak'tan Türkiye'ye heyet geliyor

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)