E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisMustafa Koç'tan kebapçıya klima hediyesi---

Mustafa Koç'tan kebapçıya klima hediyesi

Mustafa Koç'tan kebapçıya klima hediyesi
01 Ağustos 2014 - 06:55 borsagundem.com

Çemberlitaş’taki bir kebapçının müdavimi olan Mustafa Koç, mekanın sıcaklığından bunalınca sorunu klimayla çözdü

İstanbul Çemberlitaş'ta 75 metrekarelik bir mekan. Yazın dışarı atılan masalarla birlikte yalnızca 20 masada müşteri ağırlayabiliyor. Yani oldukça küçük bir kebapçı… Mutfağı restoranın tam ortasında (açık mutfak) olan Şeyhmuz Kebap Evi'nde tüm kebaplar 'zırh' denilen özel bıçakla doğranan etlerle yapılıyor. Restoranın spesiyali Şeyhmuz Kebap. Sunulan lezzete göre fiyatlar odukça uygun. Servis ise öğlen 12'de başlayıp akşam 18.30'da bitiyor. Yani 19.00'da giderseniz kapı duvar.

Para Dergisi'nin haberine göre, Atik Ali Paşa Camisi'ne komşu bu kebapçı küçük ama ünü büyük. 40 yıllık mekanın müdavimlerinden biri de Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç. Koç burayı iki yıl önce keşfetmiş.

Yalnızca Mustafa Koç değil bazı Koç yöneticileri de buraya sık sık yemek yemeğe gidiyormuş. Mustafa Koç bir gidişinde mekanın sıcaklığından muzdarip olmuş.

Büyük patron olarak da hemen çareyi bulmuş ve Şeyhmuz Kebap Evi'ne iki Arçelik klima hediye etmiş. Şimdi daha serin bir ortamda kebaplarını yiyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)