E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporMustafa Cengiz'in yeni yönetimi belli oluyor---

Mustafa Cengiz'in yeni yönetimi belli oluyor

Mustafa Cengiz'in yeni yönetimi belli oluyor
01 Mayıs 2021 - 10:37 borsagundem.com

Galatasaray'da yeni başkan 29 Mayıs tarihinde belli olacak. Takımı sert sözlerle eleştiren mevcut başkan Mustafa Cengiz tekrar aday olacağını belirtti

Seçim tarihi 29 Mayıs olarak açıklanan Galatasaray'da adaylar listelerini 7 Mayıs'a kadar Divan Başkanlığı'na teslim etmek zorunda. Türkiye'de yasakların başlamasıyla Dernekler Masası'ndan kulübe gelecek son yazı bekleniyor.

Yaşanan belirsizliğe rağmen Mustafa Cengiz mesaisine tam gaz devam ediyor. Kulüp çalışanlarının hepsi için izin kağıdı çıkaran Cengiz, başkanlığa devam etmeyi düşünüyor ve yeni liste hazırlıyor.

MUSTAFA CENGİZ'İN YÖNETİMİNDE KİMLER OLACAK?
Başkanın camiada ağırlığı bilinen eski yöneticilerden Haldun Üstünel ve Yiğit Şardan'ı ikna etmeye çalıştığı öğrenildi. Cengiz'in yeni yönetiminde Levent Karadeniz, Ömer Akad, Emir Otluoğlu ve Mehmet Bilen'in yer alması bekleniyor.

Mevcut yönetimden Kaan Kançal, İlber Aydemir, Metin Karakaya ve Dilek Kutlu ile yola devam edeceği öngörülen Cengiz, artık Abdurrahim Albayrak ile birlikte hareket etmiyor.
(Sabah)

Galatasaray'da 12 futbolcu yol ayrımında

Galatasaray, Konyaspor karşısında 3 puanı 87'de kaptı

İşte Galatasaray'ın ilk transferi!

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 9,51
En Yüksek: 9,88
En Düşük: 9,19
Değişim 1,17 %
FK: 28,44
PD / DD: -5,44
İşlem Hacmi 1.099.369.219
Toplam Adet: 115.872.936
Ağırlıklı Ort.: 9,41
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Realite01 Mayıs 2021 12:54

    Falcao belhanda hamit çöp transferleri bilançoda uzaydan görülecek kadar büyük krater açtı. Sorumlu olan Terim ve Abdurrahim efendiler kulüpten uzaklaştırılmalı.