E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporMustafa Cengiz'den Ali Koç'a çok sert sözler---

Mustafa Cengiz'den Ali Koç'a çok sert sözler

Mustafa Cengiz'den Ali Koç'a çok sert sözler
18 Eylül 2019 - 19:14 borsagundem.com

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, sarı-kırmızılıların Club Brugge ile oynayacağı Şampiyonlar Ligi mücadelesi öncesinde açıklamalarda bulundu. Cengiz, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un sözlerine de göndermede bulundu.

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Şampiyonlar Ligi'ndeki Brugge maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Ali Koç'un Fatih Terim için yaptığı açıklamaya sert sözlerle karşılık veren Cengiz, "İnsanı hayvandan ayıran şey edeptir. O edep sınırları içinde kalmamız lazım. Ne dedi hocamız? 'Maçlar sahada kazanılır, masada değil' dedi. Ben de buna katılıyorum. Buna cevap verenler masayı kurup, masa düzeni yaratanlardır" dedi.

Mustafa Cengiz'in açıklamalarından satır başları:

-Yine geçen sene Moskova'da maça çıkmadan önce Kulüpler Birliği'nin saçma sapan açıklaması vardı. Yine ülkemiz için puan maçına çıkacağız, hangi vizyon içerisinde bunlar dile getiriliyor, açıklamada zorlanıyorum. Eskilerin bir lafı var, saçmalamanın açıklaması olmaz. Saçmalayan birine karşı siz de yanıt vermeye kalkarsanız, siz de saçmalarsınız. İnsanla, hayvanı ayıran edeptir. Edebimi bozmak istemiyorum, spor kamuoyunun da bu edep çizgisinde kalmasını temenni ediyorum.

TFF'NİN 19:05 MESAJI

-Ben TFF'nin Şampiyonlar Ligi mesajını troll zannettim. Bunu ancak UEFA atabilir. TFF atıyor. Neden TFF isim zikretmiyor? Galatasaray ve diğer kulüplerimiz  Türkiye'yi Avrupa'da temsil ediyor, hepsi mücadele ediyor. Burada ülke puanına katkıda bulunuyor.

Ben kavga ile, çatışma ile bu toplumun daha da huzursuzluğa gideceğine inanıyorum. Bu camiaları temsil eden insanların, sözlerine, sözcüklerine dikkat etmesi gerekir. 19:05 olayının kasti yapıldığına inanıyorum. Rastgele orada bir şey yapılmaz. Bunu kanıtlamaları güç. Edep aklın ziynetidir arkadaşlar.

'SİNSİ HAREKETLER İÇİNDE OLMAYALIM'

-Hocamızın dediği sözcüğe ben de katılıyorum. Maçlar sahada kazanılır, masada kazanılmaz. Bu söze kızacak olan insan masa düzeneği yapacak insandır. Maçlar sahada kazanılır, doğru. Hakeme ya da kendine göre uydurulmuş kurallara göre değil. Lütfen saygı sınırları içinde kalalım. Sinsi hareketler içinde olmayalım.

-Bir Falcao'nun gelişi, Falcao'yu Galatasaray'ı ve Türkiye'yi İstanbul'da birinci sıraya taşıdı. Başarılı olması için dua ediyorum. Brugge ile 3 kere oynadık. 1 beraberlik 2 yenilgi almışız. İnşallah bu makus talihi bugün kırarız diye ümit ediyorum.

GALATASARAY'DAN 'SİCİL' PAYLAŞIMI

Galatasaray'ın resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda ise, Koç'un sözlerine gönderme yapılarak, Fatih Terim'in kazandığı başarılar paylaşıldı.

Ali Koç: Nasıl olur da bir insanın sicili bu kadar bozuk oluyor

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (11)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Yorum18 Eylül 2019 23:59

    Gs nin durumu bu işte hemen ailesine şuyuna laf söyleyin şu fetöcü futbolcuları bir sayın bakalım birde şu fetöcü futbolcuları fetöye duhullarını bi inceleyin kimler bunlar birde böyle sıralayın en başta kimler var sonra bu diyer takımdaki fetöcü futbolcuları kim fetöcü yapmış kim fetöye tanıştırmış bide bunu inceleyin sonra bu diger takımlardan fetöcü olan futbolculardan ne gibi isteklerde bulunmuşlar buna bakın

  • Hasan Tayyip 18 Eylül 2019 23:45

    Kupa yı bırak fetocu

  • JBT 18 Eylül 2019 22:55

    Bence bu ali koç’un Zekası düşük....sanırım Rahmi bey de biliyordur. Ama ne yapsın evlat işte.....aman koç Holdingi yönetmeye falan kalkmasın....koca Tüpraş ford Fiat buna teslim edilir mi.....

  • atakan18 Eylül 2019 22:43

    Ali koç hangi sicilden geçmişinden bahsediyorsun. Kendi takımının  başarısızlığını Fatih Terim'emi yüklüyorsun.   Kabul et fb de  başarısızsın. Sadece Vehbi koçun torunu olmakla fb başkanlığını yürütüyorsun. Sicili bozuk diyorsun namusuna  mı sarktı. Karnından konuşuyorsun. 

  • Cego 18 Eylül 2019 21:40

    Bunlar masa başında şike yaparken bile yakalandı. Sonrada şuçlu fetö dedi. Yöneticilerin konuşmaları ve çanta ile para götürmeleri kamera kayıtları herşey var. Şovcu Hasan kuduran sensin. Gerçekleri tarih tarihi Galatasaray yazar. Bak bakalım kimin müzesinde daha çok kupa var.

  • Gs18 Eylül 2019 23:20

    Şikeleri de cincon yaxar

  • Ankara gücü18 Eylül 2019 21:23

    Gs ye su yok artık yeter

  • Fenerbahçe şov Hasan 18 Eylül 2019 21:00

    KOÇ gs kilere çok ağır geldi yıllardır hakemler onlardandı bundan böyle herkesi Ali Koç satın alır birde Nihat baba federasyon bşk gs liler kudursun dursun hagagaa

  • Cego 18 Eylül 2019 20:48

    Helal olsun Mustafa başkan. Bunlar ailece Türkiye nin yıllardır kanını emiyor lar. Şimdide laf cambazlığı yaparak başka şekillerde şampiyon olacağını zannediyor. Kesinlikle başarısız bir başkan aynı zamanda edepsiz.

  • Memo18 Eylül 2019 20:48

    Koçumun pokemonuuıu senii Senin ve ailenin sicili bir dökülürse ortaya kaçacak yer arasın

  • asena18 Eylül 2019 20:13

    sizin bütün maçlarınız hibeili