E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporMustafa Cengiz yoğun bakımdan çıktı---

Mustafa Cengiz yoğun bakımdan çıktı

Mustafa Cengiz yoğun bakımdan çıktı
11 Mayıs 2020 - 19:47 borsagundem.com

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, geçirdiği beyin ameliyatından sonra yoğun bakımdan çıktı. Cengiz'in ilk sözleri, "Kulüpteki işler aksamasın" oldu.

Halsizlik ve aşırı kilo kaybı şikayetleri ile hastaneye kaldırılan başkan Cengiz, yapılan tetkikler sonucunda beyin ameliyatı olmuştu. Uzun süren bir operasyon geçiren Mustafa Cengiz’i, İkinci Başkan Abdurrahim Albayrak ve Başkan Yardımcısı Yusuf Günay’ın yalnız bırakmadığı belirtildi.

Yoğun bakımdan çıkan Mustafa Cengiz’in yönetici arkadaşlarına, “Kulüpte işleyiş aksamasın. Herkesin moralini yüksek tutun. Takımda kimse problem yaşamasın” dediği ifade edildi. Albayrak ve Günay’ın ise Mustafa Cengiz’e, “Kimsenin bir sıkıntısı yok. En kısa sürede aramızda olacaksınız başkanım” dedikleri öğrenildi. Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’in de Başkan Mustafa Cengiz ile sürekli telefonda konuşarak moral verdiği kaydedildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Yaso12 Mayıs 2020 13:34

    Yon değişikliği hatası kendi sitesi den kaynakli olmasina rağmen,düzeltilmesi için aradığımda, 164 tl ye aldığım bilete yapacak bisi yok prosedür deyip 159 ti talep ettiler hata sizin dememe rağmen,ya bu rakami ödersiniz yada biletinizi iptal ettirip yeni bilet almalisiniz dediler.mecbur ödedik.satis sonrası hizmette sıfırsınız sıfır

  • emekli12 Mayıs 2020 08:54

    ppe SİZ ne yaptınız da adamı yargılıyorsunuz.GEÇMİŞ OLSUN,BU ,İNSAN BİR CAN TAŞIYOR.

  • Ppe12 Mayıs 2020 02:56

    Aksasın, sanki vatan millet meselesi. Sen öbür tarafa ne hazırlık yaptın onu düşün. Yemişim sizin futbolunuzu, kulübünüzü

  • oktaydoğaner11 Mayıs 2020 22:06

    geçmiş olsun.