E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporMustafa Cengiz: TFF ve kurullarının tavrı rahatsız ediyor---

Mustafa Cengiz: TFF ve kurullarının tavrı rahatsız ediyor

Mustafa Cengiz: TFF ve kurullarının tavrı rahatsız ediyor
12 Eylül 2019 - 15:44 borsagundem.com

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, sarı-kırmızılı kulübün Aroma ile yaptığı sponsorluk sözleşmesinde açıklamalarda bulundu. Cengiz, TFF ve kurullarına yine sert çıkarak 'Şenol Güneş'e serzenişte bulunabilirim' dedi.

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, sarı-kırmızılı kulübün Aroma ile yaptığı sponsorluk sözleşmesinde açıklamalarda bulundu. Cengiz, TFF ve kurullarına yine sert çıkarak 'Şenol Güneş'e serzenişte bulunabilirim' dedi.

Galatasaray taraftarının kombinelere büyük bir ilgi gösterdiğini ifade eden Cengiz, “Kombinelerde neredeyse doyma noktasındayız, 40 bini aştık. Loca satışlarında da çok iyi gidiyoruz. Özellikle son transferlerimizin ardından kombine ve loca satışlarında çok iyi duruma geldik. Forma yetiştiremiyoruz” dedi.

“AJANLARA DİKKAT ETMESİNİ ÖNERİYORUM”

Galatasaray taraftarına da uyarılarda bulunan Cengiz, “Taraftarımızın özellikle önümüzdeki iki maçta saha kapatmaya yönelik provokasyonlara ve ajanlara dikkat etmesini öneriyorum. Bir oyun varsa, biz bunu bozarız. Galatasaray’a karşı ciddi bir cephe var. Ciddi bir algı yönetimi var. Biz bu cepheyi de bozarız, varsa oyunlarını da bozarız. Bizim gücümüz buna rahatlıkla yeter. Bizim ana hedefimiz yabancı takımları yenmek ve dünyanın tepesine olan yürüyüşümüzü sürdürmek. Galatasaray lehine hata yaparsanız cezalandırılırsınız, aleyhine hata yaparsanız verin sarı kartı kırmızı kart korkmayın! Nasıl olsa başkanı ve teknik direktörü konuşur ceza alır ” şeklinde konuştu.

“TFF’NİN TAVIRLARI BİZİ RAHATSIZ EDİYOR”

TFF ve kurullarının yanı sıra rakiplerine de göndermelerde bulunan Cengiz, “Biz herkese 10 numara ile başlarız, TFF ve kurumları da dahil. Biz geçen sezon yarışı kaybeden rakiplerimizin kendi taraftarlarına şirin gözükmek için yaptığı açıklamaları gördük. Biz geçen sezon şerefli bir şampiyonluk kazandık. TFF ve kurullarının bu sezonki tavırları bizi müthiş derecede rahatsız ediyor. Biz, burada Galatasaray’ın önünün kesilmek istendiğine yönelik bir eğilim seziyoruz. Biri çıkıyor “son iki şampiyonluk şaibelidir” diyor, iki hakemi gösteriyor. Bu ara zaten Kulüpler Birliği’ne birlik demeye dilim varmıyor, içerisinde bir takımın olmadığı yer birlik olmaz. Bizim için yok hükmündedir” dedi.

ŞENOL GÜNEŞ’İ GÖRDÜĞÜMDE SERZENİŞTE BULUNABİLİRİM”

A Milli Takım’da Galatasaraylı bir futbolcunun bulunmamasına yönelik bir soruyu da cevaplayan Cengiz, “Biz milli olan her şeye sahip çıkarız, ister biz de oynasın, ister oynamasın! Şenol Güneş'i gördüğümde Adem Büyük, Emre Mor, Şener Özbayraklı'yı milli takıma neden almadığı konusunda, serzenişte bulunabilirim” şeklinde konuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 6,60
En Yüksek: 6,63
En Düşük: 6,57
Değişim 0,46 %
FK: 0,00
PD / DD: -2,36
İşlem Hacmi 63.767.115
Toplam Adet: 9.664.027
Ağırlıklı Ort.: 6,69
YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • 🦁🦁🦁🦁12 Eylül 2019 16:21

    GALATASARAY HER BAŞARIDA BİR İLİKDİR. BİZ BİTTİ DEMEDEN BİTMEZ.

  • Erdal kuzu12 Eylül 2019 15:54

    Etme bulma dunyası bu yıllarca aynı tezgahı oyunu siz oynadnız fenere karşı şimdi tezgahın altına siz geçtiniz adelet tecelli eder.bunlar en iyi günlerniz daha.yarın bı cezada sana patlatorlar

  • insan12 Eylül 2019 17:28

    tezgah dondu derken? tezgah hep aynı: GS cıtayı yukarı cıkarmaya calısırken geride kalanlar hep GS yi de asagı cekmeye calısıyor. degisen devran yok...

  • Fenerli gardaşş12 Eylül 2019 17:24

    AF BIYIR

  • Anladığım 12 Eylül 2019 16:23

    Devran dönmüş müş .Şimdi fener tezgah hazırlıyor öyle mi.Galayasaray her türlü tezgahı devirir.

  • oktaydoğaner12 Eylül 2019 16:06

    şu aynı tezgah diye diye kendinizi de inandırdığınız yalanlardan bi örnek versene mesalasen tuttuğun takımın yöneticisi hocası her konuştuğğunda ceza aldımı aldıysa bunu GALATASARAY nasıl ve kimlerle organize etti.