E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporMustafa Cengiz: Galatasaray, tarihi itibarıyla en büyük şampiyonluk adayıdır---

Mustafa Cengiz: Galatasaray, tarihi itibarıyla en büyük şampiyonluk adayıdır

Mustafa Cengiz: Galatasaray, tarihi itibarıyla en büyük şampiyonluk adayıdır
27 Kasım 2019 - 16:34 borsagundem.com

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, “Şu anda rakipten puan olarak 1.5 maç gerideyiz. Galatasaray her zaman tarihi itibarıyla en büyük şampiyonluk adayıdır. Hedeflerde en ufak şaşma yok” dedi.

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, 1905 Galatasaraylı Yönetici ve İş Adamları Derneği (GSYİAD) Ödül Töreni’nin ardından gündeme dair açıklamalarda bulundu. Galatasaray’ın her zaman şampiyonluk hedefiyle sahaya çıktığını vurgulayan Cengiz, “Galatasaray’ın olduğu her yerde ölümüne mücadele vardır, şampiyonluk vardır. Galatasaray, onurlu ve şerefli galibiyetler için oynar. İnşallah hocamız ve oyuncular elinden geleni yapacak ve Galatasaray’ın şanlı adını devam ettirecek” diye konuştu.

“BİZİM ŞAMPİYONLAR LİGİ’NDEKİ GALİBİYET SAYIMIZ, DİĞER TAKIMLARIN TOPLAMINDAN FAZLA”

Süper Lig’deki şampiyonluk yarışına dair de görüşlerini paylaşan Mustafa Cengiz, “Galatasaray şu anda rakipten puan olarak 1.5 maç geride. 8 takım potanın içinde yer alıyor. Galatasaray her zaman tarihi itibariyle en büyük şampiyonluk adayıdır. Hedeflerde en ufak şaşma yok. Takılabilir ya da engellere çarpabiliriz, fiziksel koşullar bizi zorlayabilir. Galatasaray’ın olduğu her yerde şampiyonluk hedefi vardır. Bu bir inançtır. Biz bunu Şampiyonlar Ligi’nde ve Türkiye’de bunu hep gösterdik, göstermeye devam ediyoruz. Altın yere düşmekle hiçbir zaman değerini yitirmez. Bizim Şampiyonlar Ligi’ndeki toplam galibiyet sayımız, diğer takımların toplamından fazladır. Topladığımız puan, attığımız gol, tüm takımların attıklarından, topladıklarından daha fazladır. Biz Galatasaray’ız" şeklinde konuştu.

Galatasaray, Başakşehir'e evinde mağlup oldu

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 9,44
En Yüksek: 9,63
En Düşük: 8,88
Değişim 5,71 %
FK: 28,23
PD / DD: -5,40
İşlem Hacmi 1.283.160.188
Toplam Adet: 136.908.174
Ağırlıklı Ort.: 9,37
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Sinyor27 Kasım 2019 22:59

    Şampiyonlar liginde sadece 1 gol atabildiniz... hic biriniz futboldan anlamiyorsunuz ama gulunc taraf su ki herkes anladigini zannediyor... memlekette futboldan üst duzeyde anlayan sadece 1 kisi var.... anladiniz siz

  • Altümsek27 Kasım 2019 21:19

    Zorrrrrrtt Erenköy

  • bırakın bu işleri 27 Kasım 2019 19:04

    avrupada tırt zaten türkiyede 3 tane secenek var kimi kandırıyorlar acaba :)