E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporMustafa Akçay istifasını yazdı!---

Mustafa Akçay istifasını yazdı!

Mustafa Akçay istifasını yazdı!
19 Aralık 2013 - 09:41 borsagundem.com

Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay'ın Roma'da istifa ettiği ortaya çıktı...

Trabzon Ajans’ın iddiasına göre olay şöyle gelişti:
"Mustafa Akçay, İtalya’ya giderken Yönetim Kurulu’nun teknik direktör arayışı içerisinde olduğunu ve Vahid Halilhodziç’e teklif yapıldığını öğrendi. Bu bilgiyi güvendiği kaynaklarca teyit eden ve doğruluğundan iyice emin olan Akçay, İtalya’ya gidişte de yazılı olarak istifasını hazırlayarak yönetime sundu.

"YA O YA BEN"

Daha sonra konu İbrahim Hacıosmanoğlu’na intikal edince Başkan , Akçay ile bir görüşme yaptı. Hacıosmanoğlu bu bilgilerin yanlış olduğunu, herhangi bir teknik direktör arayışının bulunmadığını ve yola kesinlikle kendisiyle devam edeceklerini ısrarla vurguladı.
Akçay, önce ikna olmasa da daha sonra kararından vazgeçti. İstifa dilekçesi de yırtılarak imha edildi. Ayrıca Akçay’ın Alper Boğuşlu konusunda da "Ya o ya ben" aşamasına geldiği, devre arasına kadar Boğuşlu’nun göreve devam etmesi halinde kendisinin görevi bırakmayı planladığı belirlendi.
Akçay’ın İtalya’da düzenlediği basın toplantısındaki durgunluğunun ve söylemekten kaçındığı sırrının ne olduğu da böylelikle netlik kazanmış oldu."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)