E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMüslüman Kardeşler silahlandı---

Müslüman Kardeşler silahlandı

Müslüman Kardeşler silahlandı
14 Ağustos 2013 - 21:30 borsagundem.com

Mısır'da Mursi yanlısı Müslüman Kardeşler üyeleri, polis müdahalesine Kalaşnikof tüfeklerle karşılık vermeye başladı

AFP muhabiri Halid Kamil'in çektiği fotoğraflarda, Müslüman Kardeşler destekçilerinin, siper aldıkları polis kalkanlarının arkasından nişan aldığı görüldü.
Anadolu Ajansı, Mustafa Mahmud Meydanı'nda darbe karşıtlarına ateş açılması sonucu 19 kişinin öldüğünü, 1000'den fazla kişinin de yaralandığını bildirmişti.
Mustafa Mahmud Meydanı sahra hastanesi yöneticisi Muhammed Abdulfettah, AA muhabirine yaptığı açıklamada, durumu kritik 20 yaralının Mühendisler semtindeki Es Selam ve Dımaşk hastanelerine sevk edildiğini söylemişti.
Devlet televizyonu ise Kahire'nin batısındaki bir banliyöde dört polisin Mursi yanlılarınca vurularak öldürüldüğünü bildirmişti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (14)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • oflaz15 Ağustos 2013 09:03

    chp zihniyetli darbe sever insanlar askeri uzantınız ergenekon maalesef müebbet aldı.binlerce insan israil destekli bir darbede katliam yapılıyor.bütün ülkeler sus pus nerde BM AB ben göremedim.öldürülen bir yahudi ,hristiyan olsa insan hakları dersiniz.hrant dink öldü hepiniz ermeni oldunuz.AMA ADAM OLAMADINIZ.CHP ZİHNİYETİ DARBE SEVERLER ÇAKMA KEMALİSTLER

  • burak15 Ağustos 2013 01:09

    Emre sen ve senin gibiler bu hayatta bir insanı yada bir insandan yola çıkarak düşünceler üretir çünkü o kişi sizin için uç noktadır ondan ötesi yoktur, biz mursiyi değil mursinin temsil ettiği düşünceyi, dini, hakkı savunup sahip çıkıyoruz.Mursi bu mücadelenin en önemli sembolüdür bizim için ve bugün mursi gidebilir ama yarın başka bir mursi gelecektir, bunu da unutma Allahın Cahilii :):)

  • burak15 Ağustos 2013 01:01

    İşte bu kadar beyler.. tam da nickine yakışıyor senin hayata bakış açın senin müslümanlığın buraya kadar işte... Taksime gaz yemeye gidersen tabiki de gaz yemeyi hak etmişsin demektir... Sizin gibi 3 5 dangalağa mı bırakacaktı devlet sokakları... Müslüman olmayanlar ve müslümanlığı bu denli saçma sapan yorumlayan zavallı yaratıklar siz kim dünya görüşü islam görüşü kim sizin kendinize hayrınız yok ki bu kafa ile devam ederseniz gittiğiniz yol öbür tarafta belli:):)

  • mete15 Ağustos 2013 00:50

    emre haklı beyler, hazmedin.

  • DON KARLEONE15 Ağustos 2013 00:42

    MAALESEF İSLYAM DÜNYASININ GELİŞİMİ ORTA ÇAĞI SEVİYESİNDE KALMIŞTIR. OSMANLIDA BATIDAKİ GELİŞMELERE VE SANAYİ DEVRİMİNE AYAK UYDURAMADIĞNDAN YOK OLMUŞTUR . BUGÜN MISIRDA OLANLARIN SEBEBİ CEHALET VE GERİ KALMIŞLIKTIR.

  • emre15 Ağustos 2013 00:10

    burda nursi'yi desteklemek için saçma sapan yorum yapanlara yazıyorum..Size ne Mısır'dan ! Türkiye'de askerlerimiz şehit olduğunda, Afyon'da onlarca askerimiz şehit olduğunda Mısır'da mursiciler pkk protestosu yaptı mı ??!!!!

  • işte BUKADAR.beyler.14 Ağustos 2013 23:22

    Sen TAKSİMDE kendi vatandaşlarını gaz ilen neredeyse öldürtecektin şimdi GAZI mısıramı veriyorsun ama onlar yemezler bunu izim ülkemizdee halkımız ğer ıçak kemiğe dayanırsa onunda karşısında kimse duramaz.bırakın mısırı ,suriyeyi, önce kendi vatanında yaşamakta olan insanlara el atmalısınız.millet yolukiçinde yaşıyor bu adaletmi.sen vekiline 17000 tl maaşver hatta yaptıkları işte mecliste PARMAK KALDIRMAK, emeklilerede 800tl ile 950tl maaş ver sen yarın allahın hızırına çıktığında ne hesap vereceksin önce bunu düşün.suriyeden gelen bir sürü insanı bakmak zorundamısınız neden başka müslümanülkeler bakmıyorda sen kendi başına bu işlere karışıyorsun.okadar insanlara harcadığın paraları neden kendiülkende yokluk içinde yaşayan insanlara harcamıyorsun.AKP nin açılımı Akılsız Kafalar Parçalandı.

  • SERKAN 14 Ağustos 2013 23:13

    BU EMRE KAFAYI YEMİŞ.İŞTE MISR DA İNSANLARI ÖLDÜREN İSRAİL VE EMPERYALİSTLERİN HİZMETKARLARININ BU KİŞİLER TÜRKİYE VERSİYONU.TÜRKİYE DE ELLERİNE FIRSAT GEÇSE İNSANLARI BÖYLE KURŞUNLAYACAKLAR.

  • burak14 Ağustos 2013 23:03

    Senin müslüman olmadığını ilk mesajında anladım da galiba normal bi insan da değilmişsin, Borsagündem lütfen insanlıktan çıkmış yaratıkları buraya sokmayın:):)

  • emre14 Ağustos 2013 22:42

    MÜSLÜMAN ÜLKELERDE HUZUR OLMAZ.ŞÖYLE BİR KADEH ŞARAP İÇSEYDİLER HAYATIN NE OLDUĞUNU ANLARDILAR.VAY ARKADAŞIM BİZ BOŞ YERE BİRBİRİMİZİ YEMİŞİZ DERLER..SİYASAL İSLAMCILAR İŞİ HEMEN ŞERİATA GÖTÜRMEK İSTİYOR.

  • müslüman14 Ağustos 2013 22:38

    asker, polis vatandaşına düşman olmuşsa muamelesinin karşılığını görmeyi de haketmiştir

  • burak14 Ağustos 2013 22:27

    Emre yani diyorsun ki Laiklik olsaydı mısır da darbe olmazdı... Ya sen çok akıllısın ya da çok cahil acaba hangisi??? şu sorumu cevaplarsan akıllı olmadığını körü körüne laikliği savunan biri olduğunu anlarsın... '' Türkiye laikliğin uygulandığı bir ülke peki neden bu zamana kadar on yılda bir darbe veya darbe girişimini engelleyemedi bu laiklik denilen şey??? demek ki iş laiklikte bitmiyormuş Emrecimmm:):)

  • emre14 Ağustos 2013 21:49

    Islam adına insan ciğeri yerler.Aynı Suriye'de yaptıkları gibi..siyasal islam çöktü..Laiklik Mısır'da da olsaydı böyle olmazdı..birbirini yiyorlar şimdi.

  • Makas Buraj14 Ağustos 2013 21:41

    Hadi ya!!!