E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriMusk’ın serveti eriyor: Tesla’da düşüş sürüyor---

Musk’ın serveti eriyor: Tesla’da düşüş sürüyor

Musk’ın serveti eriyor: Tesla’da düşüş sürüyor
23 Şubat 2021 - 15:49 borsagundem.com

Haftaya başlarken sert düşen ve Musk'ın servetinin bir günde 15 milyar dolar erimesine sebep olan Tesla hisselerinde düşüş sürüyor

Dün, haftanın ilk işlem gününde sert düşen Tesla hisseleri bugüne de açılış öncesi işlemlerde aşağı yönlü hareketine devam ediyor

Tesla hisseleri açılış öncesinde yüzde 9 düşerek 650 dolar seviyesine geriledi. Dün kapanışta şirket hisseleri 25 Ocak'ta kaydedilen rekor seviyeden yüzde 21 aşağıdaydı.

Tesla hisseleri Elon Musk'ın Bitcoin'de fiyatların aşırı seviyeye geldiğine yönelik açıklamalarını takiben haftanın ilk işlem gününde sert gerilemişti. Şirket daha önce Bitcoin'e 1,5 milyar dolarlık yatırımıyla gündeme gelmişti.

15 MİLYAR DOLARA MAL OLDU

Elon Musk, Tesla hisselerinde Pazartesi günü yaşanan düşüş sonrasında 15,2 milyar dolar kaybederek dünyanın en zengin insanları sıralamasında ikinci sıraya geriledi.

Musk Pazartesi günü Twitter’dan yaptığı bir paylaşımda ise şirketin Model Y SUV aracının rafa kaldırıldığını söylemişti.

Musk hisselerdeki düşüş sonrasında Bloomberg Milyarderler Endeksi’nde birinci sırayı Jeff Bezos’a bıraktı. İki milyarder Ocak ayından bu yana birincilik koltuğunu birbirinden alıp geri veriyor. Ocak ayına kadar Jeff Bezos birinciliği 3 yıldır aralıksız elinde tutuyordu.

Tesla'dan kazandığından fazlasını Bitcoin'den kazandı

Zenginlerin yeni ilgisi: Kripto para

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Gercekler 24 Şubat 2021 04:17

    Dünyada bütün ülkeler ülkelerindeki bütün zenginlerin en fazla 10 milyon dolar nakit ile 50 milyon dolar yüz milyon diğer varlığı (gayrimenkul, şirket hissesi falan) kişinin sahipliğinde bırakılarak, fazlasını alıp, nakiti devlet kadasına koyup vatandaşların geneli için kamu hizmetlerinde kullanmalı, diğer varlıkları ise serve en düşük olana daha fazla olmak üzere serveti belli düşüklükte olan diğer vatandaşlara dağıtmalı. Dünyada bir varlık resetlenmesi şart! Zaten devlet herseye vergiden %30 cşvarında rtak olduğu için, devlet hiçbir üretim aracını elinde tutmamalı ve aldığı vergilerle eğitim sağlık güvenlik yargı altyapı gibi işletini en iyi en etkili şekşlde yapmaya baksın. Her türlü varlık mülkiyeti ve girişimciliği yine vatandaşlara bırakmalı. Hiç kimse yüzlerce milyon veya milyarlarca dolarlık serveti hakedecek kadar dünyaya veya insanlığa katkısı yok. Bu çarpık ve adaletsiz düzende varlık dağılımına dünyanı. bir resetlenme çekilmesi gereklidir

  • Karagülle23 Şubat 2021 17:07

    Adam boş işlerle uğraşıyor.bu serveti nerden yaptığı meçhul.kriptolarda spekülasyon yaparak durumu kurtarmaya çalışıyor.

  • Dd23 Şubat 2021 16:53

    En sonunda bacağına SIKTIN.