E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaMakro EkonomiMusk: Bitcoin nakit paradan daha iyi---

Musk: Bitcoin nakit paradan daha iyi

Musk: Bitcoin nakit paradan daha iyi
19 Şubat 2021 - 12:57 borsagundem.com

Bitcoin sahibi olmanın geleneksel nakit tutmaktan biraz daha iyi olduğunu belirten milyarder Elon Musk, fakat küçük farkın onu elde tutmak için daha iyi bir varlık yaptığını söyledi.

Sosyal medya üzerinden paylaştığı son mesajında "Nakit paranın negatif bir getirisi olduğunda, sadece aptal olan biri başka yere bakmaz" diyen Musk, “Bitcoin neredeyse kağıt para gibi. Ama buradaki anahtar kelime "neredeyse" ifadelerini kullandı.

Musk, Tesla'nın bitcoine yatırım yapmasını da savunarak, nakit para ile aradaki bu farkın, bir şirketinin kripto para birimini elinde tutma macerasına atılması için yeterli olduğunu belirtti.

Tesla'nın rekor Bitcoin alımı, kripto para biriminin değerinin 50 bin doların üzerine çıkmasını sağladı

Tesla'nın 1,5 milyar dolarlık bitcoin satın alımı, kripto para biriminin değerinin rekor kırarak 50 bin doların üzerine çıkmasına neden olmuştu. Kripto para cuma günü itibariyle 51 bin 280 dolar seviyesinden işlem görüyor. Ayrıca Musk'ın başka bir paylaşımında dogecoin adlı altcoini de övmesi bu kripto paranın da değerinin yükselmesi ile sonuçlanmıştı.

Elon Musk'a Bitcoin soruşturması!

 

Wall Street endekslerine Tesla darbesi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)