E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMÜSİAD Genel Başkanından Yıldız Holding’e Destek Mesajı---

MÜSİAD Genel Başkanından Yıldız Holding’e Destek Mesajı

MÜSİAD Genel Başkanından Yıldız Holding’e Destek Mesajı
10 Şubat 2018 - 16:43 borsagundem.com

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, Yıldız Holding hakkında basına yansıyan borç haberlerine ilişkin açıklama yaptı

Kaan, açıklamasında şunları kaydetti:

Gerçekleştirdiği hizmetler ve büyük çaplı yatırımlarıyla Türkiye ekonomisinin kalkınmasında önemli bir pay sahibi olan Yıldız Holding hakkında çıkan asılsız haberleri teessüfle karşılıyoruz. Yurt içinde ve yurt dışında gerçekleştirdiği ticari faaliyetlerle ülkemizi başarılı bir şekilde temsil eden ve aynı zamanda MÜSİAD üyemiz olan Yıldız Holding hakkında üretilen olumsuz algının art niyetli olduğunu düşünüyoruz. Türkiye’nin en büyük bankalarının, ülkemizin en büyük global şirketlerinden biri olan Yıldız Holding’le bir araya gelmeleri, Türkiye ekonomisinin ve finans sektörünün güçlülüğünü gözler önüne sermektedir. Aynı zamanda bu durum, Türk Bankacılığı’nın ülke ekonomisindeki sorumluluk bilincini ve Türk iş insanlarının girişimcilik ruhunu da ortaya koymaktadır. Durum böyleyken, Yıldız Holding hakkında art niyet sahibi bazı kişiler tarafından basına asılsız haberlerin servis edilmesini ve olumsuz algı oluşturulmaya çalışılmasını, asla tasvip etmiyoruz. Türkiye’nin en yaygın STK’sı olarak, 74 yıllık güçlü mazisiyle ülkemizin global markalarından biri olan Yıldız Holding’e, bu yapılanları doğru bulmadığımızı bir kez daha kamuoyuna arz ediyoruz.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)