E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriMurat Ülker'in halka açık şirketinin mağazasında yangın---

Murat Ülker'in halka açık şirketinin mağazasında yangın

Murat Ülker'in halka açık şirketinin mağazasında yangın
25 Ağustos 2017 - 12:26 borsagundem.com

Yıldız Holding'in yüzde 54.37'sine sahip olduğu ve son açıkladığı bilançoda 29 milyon lira zarar eden Bizim Toptan'ın İzmir'deki mağazasının deposunda yangın meydana geldi

Bizim Toptan'ın İzmir'in Bayraklı ilçesindeki mağazasının deposunda yangın çıktı. Yangına ilk etapta çalışanlar müdahale etti. 

Olası bir ölümün önüne geçilmesi ile birlikte müşteriler zarar görmedi. Mağaza sigortalı olduğu için resmi makamlarla ilgili çalışmalar gerçekleştirildi.

Sosyal medyada olaya ait videolar ve fotoğraflar paylaşıldı. Paylaşılan video ve fotoğrafta mağazanın alev alev yandığı görülüyor. İzmir'in hemen her yerinden yükselen dumanlar görüldü.

Bizim Toptan'ın yüzde 54.37'si Yıldız Holding kapsamında bulunuyor. Dolaylı olarak Murat Ülker de şirketin sahibi konumunda bulunuyor.

Bizim Toptan yılın ilk 6 ayında 29.1 milyon lira zarar etmişti. Geçtiğimiz yılın aynı döneminde ise şirketin karı 7.1 milyon lira düzeyindeydi. 



Şirket'ten konu ile ilgili KAP'a yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:

"24 Ağustos Perşembe günü şirketimizin İzmir Bayraklı mağazasının  deposunda henüz resmi raporlar çıkmamakla birlikte muhtemelen elektrik  kontağı kaynaklı bir yangın meydana gelmiştir. Yangın  ekiplerin hızlı  müdahalesi ile kısa zaman içinde kontrol altına alınmış ve tamamen  söndürülmüştür. Olayda ekip arkadaşlarımız ve müşterilerimiz herhangi  bir can ve mal kaybına uğramamıştır. İzmir Bayraklı mağazamız da diğer  mağazalarımızda olduğu gibi sigorta kapsamındadır. Yangına ilişkin  olarak şirketimiz ve resmi makamlar gerekli çalışmaları koordineli  olarak yürütmektedir. Faaliyetlerimize ara vermeden devam etmek için  çalışmalarımız hızla sürmektedir. "

İŞTE YANGINDAN GÖRSELLER



Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 41,40
En Yüksek: 42,22
En Düşük: 41,24
Değişim -0,38 %
FK: 9,82
PD / DD: 5,38
İşlem Hacmi 6.945.544
Toplam Adet: 166.215
Ağırlıklı Ort.: 41,67
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • yatırımcı26 Ağustos 2017 00:01

    zarar açıklasın vergiden düşsün kerevitaşıda neden aldığı belli alırkende zarardaydı senelerdirde zararda işine böyle geliyo demekki.

  • Ckync25 Ağustos 2017 23:30

    Bu uyanık bebe. Sigortadan işini çözer. Olan bize olur. O fazlasıyla alır. Zenginin parası disi olur

  • Erkan25 Ağustos 2017 13:15

    Senin başına daha ne musibetler gelecek.murat bu kadar hak yedin Allah yanına bırakırmı sanırsın