E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMüjdat Gezen Sanat Merkezi'ni kundaklayan kişi yakalandı---

Müjdat Gezen Sanat Merkezi'ni kundaklayan kişi yakalandı

Müjdat Gezen Sanat Merkezi'ni kundaklayan kişi yakalandı
22 Şubat 2017 - 18:38 borsagundem.com

İstanbul Kadıköy’de bulunan Müjdat Gezen Sanat Merkezi’ni kundaklayan kişi yakalandı.

İstanbul Kadıköy’de bulunan Müjdat Gezen Sanat Merkezi’ni kundakladığı iddiasıyla bir kişi gözaltına alındı. Şüpheli Mehmet Ali A.'nın servis şoförü olduğu öğrenildi. Mehmet Ali A.'ın Sancaktepe'deki evinde gözaltına alındığı, ifadesinin Terörle Mücadele Şubesi’nde alınacağı öğrenildi.

İstanbul Kadıköy’de bulunan Müjdat Gezen Sanat Merkezi geçtiğimiz Pazartesi günü kundaklanmıştı. Sanat Merkezi önüne gelen bir kişi, sanat merkezinin giriş kısmına benzin döküp ateşe vermişti. O anlar güvenlik kameralarınca kaydedilmişti.

Şüpheli olarak gözaltına alınan Mehmet Ali A. 20 Şubat'ta sosyal medya hesabından "Allah'ın sopası yok ki gözüne soksun soysuz Müjdat Gezen sanat merkezi gece cayır cayır yanıyordu, Osmanlı'ya dil uzatırsa geberiri giderrrrrr peter olsun" diye mesaj paylaşmış.

Şüpheli, sanat merkezinin yangından bir sonraki fotoğrafının altına ise "K.... çocuğunun tamamı yansaydı keşke" diye yazmış.



MÜJDAT GEZEN SANAT MERKEZİ KUNDAKÇISI OLAYI İTİRAF ETTİ
Aligül, TEM ekiplerine verdiği ilk ifadesinde "Müjdat Gezen’in Osmanlı padişahlarından Abdülhamit Han’ın torununa hakaret ettiği için buna tepki olarak yaptım, alkollü olduğum için bunun etkisiyle olayı gerçekleştirdim" dediği öğrenildi. Kundakçı Aligül’ün emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)