E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMuharrem İnce'den 'istifa' açıklaması---

Muharrem İnce'den 'istifa' açıklaması

Muharrem İnce'den 'istifa' açıklaması
06 Ocak 2021 - 17:41 borsagundem.com

CHP'li Muharrem İnce partisinden istifa etti haberlerine yönelik açıklamalar yaptı. İnce, "Parti kurulunca istifa edilir. Bunun için biraz beklemeniz gerekecek" dedi.

CHP'li Muharrem İnce, bugün Yalova'nın kırsal Elmacık Mahallesi'nde bulunan evinin bahçesinde Memleket Hareketi'nin Kurucular Kurulu üyeleriyle toplantı yaptı.

Toplantının ardından açıklamalar yapan İnce, CHP'den istifa edeceği haberlerine de yanıt verdi. İnce, "Parti kurulunca istifa edilir. Bunun için biraz beklemeniz gerekecek" ifadelerini kullandı.

BİRAZ BEKLEMEMİZ GEREKECEK

Kuracakları partinin tüzüğünü konuştuklarını söyleyen İnce, "Bugün kurucular kurulu üyesi arkadaşlarımla toplantı yaptık, bu doğrudur. Doğada bir yürüyüş yaptık. Yakında bazı açıklamalarımız olacak. Toplantı yaptığımız doğrudur. Tüzük tartıştık, program tartıştık. Doğada yürüyüş yaptık, evin bahçesinde de oturduk. Parti kurulunca istifa edilir. Bunun için biraz beklemeniz gerekecek. Öyle bir açıklamamız olmadı" dedi.

Kütahya Porselen'de satış hazırlığı sürüyor

 

Altının kilogramı 461 bin 650 liraya geriledi

 

Metro İstanbul'dan zam açıklaması

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)