E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMuharrem İnce'den 'hazırlanma' mesajı---

Muharrem İnce'den 'hazırlanma' mesajı

Muharrem İnce'den 'hazırlanma' mesajı
17 Temmuz 2018 - 17:06 borsagundem.com

İnce, Twitter hesabından yaptığı açıklamada "Daha uzun soluklu bir maratona birlikte hazırlanma zamanı. Zafer hazırlanmaktır" mesajı verdi

CHP'de "değişim" isteyen parti içi muhaliflerin olağanüstü kurultay için imza toplama çalışmaları sürüyor.

İlk günde imza sayısının 300'ü geçtiği belirtilirken CHP'nin 24 Haziran seçimlerindeki cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'den yeni bir açıklama geldi. İnce, twitter hesabından yaptığı açıklamada "Gelecek mutlu ve umutlu günlerin aşısını, bu topraklara birlikte yaptık ve ne mutlu bize ki bu aşı tuttu. Şimdi bir çiçeği, bir meyveyi büyütür gibi yine emek emek daha uzun soluklu bir maratona birlikte hazırlanma zamanı. Zafer hazırlanmaktır." dedi.

24 Haziran seçimlerinde yüzde 31 oy alan İnce, seçimin ardından düzenlediği ilk basın toplantısında "Bana 'Önümüzden yürü' derlerse yürürüm" demişti. Parti içinden yükselen "değişim" seslerinin ardından olağanüstü kurultay için harekete geçildi. Olağanüstü kurultayın yapılabilmesi 634 delegenin imzası gerekiyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • KILIÇ18 Temmuz 2018 07:42

    SİYASETE ISINMIŞ GİBİ GÖRÜNSEDE PATAVATSIZ ATIŞLARI YÜZÜNDEN GÜVEN KAZANAMADI .YENİLGİLERE ALIŞACAK.

  • emekci18 Temmuz 2018 02:31

    Türkiye Cumhuriyeti'nin Başkenti olan Ankara'nın Belediye Başkanı'nın adı Ahmet mi, Mahmut mu yoksa Mustafa mı diye sorsanız, inanın Ankara'nın %90 bilmez. Ama 2019 yerel seçimlerinde Ankara'yı yine AKP kazanacak. Garip ülkeyiz vesselam...

  • Levent İleri17 Temmuz 2018 22:22

    Tanrı yar ve yardımcın olsun İnce. Yaz tatili dolayısı ile oy kullanamamıştım. Yeni seçimde kesinlikle oyum sana. Allahım seni korusun. Yeni bir nefese ihtiyacı var ülkemizin.

  • tolga17 Temmuz 2018 23:11

    Mademki İnce yi destekliyordun yaz tatilini yarıda kesip oyunu kullansaydın. Hem vatandaşlık görevini yerine getirmemişsin hemde yorum yazıyorsun. Vatandaşlık görevini yerine getirmeyenlerin eleştiri hakkı yoktur.

  • Yeni Türkiye 17 Temmuz 2018 20:12

    Bunlar birbiri ile uğraşıp dursun ve hatta birbirlerini yesinler ... ülkemiz de yoluna devam etsin ... sağolasın İNCE ... ha ha ha

  • Palto17 Temmuz 2018 19:37

    Olur da Sn İnce CHP genel başkanı olursa bir on yıl da o heba eder. CHP'li her genel başkan, her zaman koltuğunu korumak istemiştir, ülke yönetimine talipmiş gibi davranmıştır; çünkü CHP'yi yönetmek en az ülkeyi yönetmek kadar karlı olmuştur. Biraz da bu yüzden CHP iktidar olamıyor.

  • recai17 Temmuz 2018 18:35

    sayin ince kilictaroglunu nasil göndereceksin secmenin sabirsizlikla bekliyor ha gayret....?

  • ABİDİN17 Temmuz 2018 17:34

    BU DA ARKASINA ALMAYA NE MERAKLI ÇIKTI YAHU