E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMuharrem İnce'den flaş açıklamalar---

Muharrem İnce'den flaş açıklamalar

Muharrem İnce'den flaş açıklamalar
06 Haziran 2018 - 15:43 borsagundem.com

İnce, çiftiçinin borçlarınına gelen faizlerin temmuz sonuna kadar silineceğini söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisi'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Şanlıurfa'da miting düzenledi. 

İnce'nin konuşmasından satır başları; Vatandaş asla kemer sıkmayacak. 300 araçla gezmek yok, 3 bin koruma yok, kilosu 4 bin 500 liradan beyaz çay yok. 

Size sözüm olsun çiftçinin borçlarının faizini temmuz bitmeden sileceğiz.

Erdoğan demiş ki tütün zararlıdır. Benim tütün eken kardeşim hapse giriyor. Çünkü Erdoğan yerli değil milli değil. Erdoğan, Amerikan şirketlerine teslim olmuş. 

Onlar bu ülkeyi Moskova'dan Washington'dan yönetiyorlar. Ben Türkiye'yi Ankara'dan yöneteceğim. 

AK Parti'ye oy veren kardeşlerime sesleniyorum, asla ekmeğinizle oynamayacağım. Belediye Başkanı'na bakar mısın oy vermezsen diye tehdit ediyor. Kimsin sen?

Seçildikten sonra 24 saat içerisinde olağanüstü hali kaldıracağız. Bugünlerde tartışmalar yapıyor, meydanlarda bana laf yetiştiriyor. Muhattap olmayacağım, biz bu ülkeye neler yapacağımızı anlatalım. 

Bütün annelere sesleniyorum: Çocuklarınızı iyi eğiteceğiz. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Tufan06 Haziran 2018 17:55

    Habertürkte niyetini belli etti. Ne dedi Kore için "Kindar nesil mi yaptı? Dindar nesil mi yaptı? İyi mühendisler mi yaptı?" Yani ne diyor dindar mühendis olmaz dindar adam istemiyoruz diyor. Bunları 40 yıl falakaya yatır zihniyetleri değişmez. Bunlara göre İslam öcü başka birşey değil. Bunlar utanmaz sıkılmaz Ramazan da viskisini içer her yerde böyledir sadece İnce için değil.

  • Gurbetci06 Haziran 2018 17:31

    Mazot 1 lira olacak ..herkesin iki anahtari ..oylar ince ye.

  • POLAT ALEMDAR06 Haziran 2018 16:08

    kendi cebinden mi vereceksin.basacaksın millet katmerli zammı vereceksin.sende cumhurbaşkanlığında keyfini çatacaksın.biz bunları daha önceleride gördük.benim oyun para ile satlık değil.senin basında ramazan ayında bir iki sene önce resmin çıkmış idi.viskini yudumlar iken.ben bir müslüman ve bir mümün olarak olarak sana asla ve asla oy vermem.

  • Türk06 Haziran 2018 19:09

    Lan cengiz inşaatın borcunu sileceğim demiyor, çiftçinin borcunu sileceğim diyor. Çiftçi, çiftçi! Hani şu domates falan üretmeye çalışan gariban çiftçi. Sen ve tayfan parayla değil oyunu ruhunu satar. Son olarak o viski şişesi gözüne girsin

  • Cumhurbaşkanı İNCE06 Haziran 2018 16:02

    Supersin performansın mükemmel böyle gidersen başarırsın. Daima seninleyiz öğretmenim.