E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMuharrem İnce'den CHP Genel Merkezi'ne çok sert eleştiriler---

Muharrem İnce'den CHP Genel Merkezi'ne çok sert eleştiriler

Muharrem İnce'den CHP Genel Merkezi'ne çok sert eleştiriler
24 Kasım 2019 - 13:07 borsagundem.com

Muharrem İnce, gündemdeki Beştepe iddialarıyla ilgili açıklama yaptı

Muharrem İnce, Sözcü gazetesi yazarı Rahmi Turan'ın "Saray'a giden CHP'li Muharrem İnce" iddialarına ilişkin Yalova'da açıklama yaptı.  İnce,  CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Doğrudur, ismi biliyorsunuz" açıklamasına tepki göstererek, "Bugün partiyi yönetenler ciğerimi dağladı" dedi. 

İnce, "Bu toplantıyı neden Genel Merkez yerine evimin bahçesinde yapıyoruz? Burada bir komplo, tezgâh var. Sayın Genel Başkan katıldığı TV programında, 'Şaşırmadım, doğrudur' dedi. Eyvah dedim. Kriz anında doğrul yönetilmeyecek bu parti dedim. Sayın Genel Başkan'a telefon açtım. 11.37'de bana dönüş yaptı. 8 dakika 18 saniye konuştuk. Burada bir yalan var, birlikte görüntü verelim. O kişi ben değilim dedim. Ben aradım görevimi yaptım. Genel Başkan bana döneceğini söyledi ama dönmedi" dedi. 

İnce, "Bu tezgâhın sorumluları ortaya çıkarmalıdır. CHP, bir şirket değildir. CHP bir aile değildir, bir siyasi partidir. AK Partilileri, MHP’lileri, HDP’lileri, İyi Partilileri ilgilendirir. CHP, 82 milyona anlatmalıdır, bu tezgâhı kimin kurduğunu. Muharrem İnce 24 Haziran seçiminden beri hedef halindedir. Bu dedikoduların hepsi CHP Genel Merkezi’nde üretilmiştir. 24 Haziran akşamından bu yana bu grup dedikodu üretmektedir. Muharrem İnce’den bu kadar çekinilmesi bana gurur verir. Milyonların umutları üzerinden entrika çevirenlerden utanç duyuyorum" diye konuştu. 

İnce, "CHP, temiz siyaset için önce bu pisliği temizlemelidir. Arınma, temizlenme, şahlanış buradan başlayabilir. Komployu kuranları partiden atarsak yeniden şahlanırız, arınırız, temizlenir.  'Şaşırmadım, doğrudur' dediniz. 'İsmi biliyorum' dediniz, açıklamasınız. Saray komplosu diyerek işin içinde çıkamazsınız. Erdoğan bu ülkeye pek çok kötülük etti evet ama bunun neresinde Saray? Çıktı meydan okudu. Kimi kandırıyoruz? Erdoğan'ın ağzına malzeme veren sensin. Bu dedikoduyu ben yaymadım. Genel Başkan Yardımcısı'nı bir günde partiden atıyorsunuz, bu haini atmayacaklar. Bu komployu yapanlar yarın size de yapar. Ben size barış elini uzattım. Yaptıklarım doğrudur" ifadesini kullandı. 

İnce açıklamalarını şöyle sürdürdü: 

"Ben ne iftiralarla karşılaştım. Ben ne kara kışlar gördüm. Üzüntüm ne  biliyor musunuz? 40 yıldır bu partide, partinin tuvaletini yıkayarak, çay servisi yaparak, partinin bayraklarını asarak, milletvekili, cumhurbaşkanı adayı olarak 'Biliyorum, doğrudur" yerine 'Muharrem İnce 40 yıldır CHP'de, Muharrem İnce'ye bu yakışmaz, CHP'nin hiçbir evladına yakışmaz' demesini beklerdim. 

Ne diye savunmuyorsunuz. Bugün partiyi yönetenler ciğerimi dağladı. Kim oluyorsunuz? Muharrem İnce böyle bir görüşme yapmaz' deselerde içim yanmazdı. Kimse açıklayacaksınız, nasıl disiplin anlayışı bu. 

Ben 16 yıldır milletvekilliği yapmış insanım. Erdoğan, Karamollaoğlu, Akşener'le de görüşürüm. Partiye sorarım, tweet atar basına haber veririm. Dedikoduyu kim çıkartıyor? Dedikodu AK Parti'den mi CHP'den mi çıkıyor? Gazetecinin kaynağı bunu CHP'liden duydum, Kılıçdaroğlu'na doğrulattım' diyor.

Bu haberi görünce kısa süre CHP'li olanlardan biri olabilir diye düşündüm. Yine CHP bize kalır. Bununla mutlaka hesaplaşacağız. Hesaplaşmadan helalleşemeyiz. Helalleşmeyi de mutlaka sağlayacağız. Bu arada teşekkür etmem gerekenler var. Başta Uğur Dündar, Candaş Tolga Işık. Birileri bu haberi yazdırmak istiyor sürekli. Kullanılmış gazeteciler, yandaşlar olabilir biz bunlara rağmen mutlu bir Türkiye için çalışmaya devam edeceğiz. Takdir milletindir. Ben bunun neresindeyim. 41 yıllık sonra 30 barajı ben aşmadım mı? Meydanları doldurmadım mı? Kendiniz aday olamadınız, mecburen beni aday yapmadınız mı? Otobüsüme binmek için torpil yapmadınız  mı?

Kötü insanlardan iyi yönetici olmaz. Ben bu partinin her kademesinde oldum. Size bütün samimiyetimle söylüyorum, ben geçen gün bir arkadaşıma, "80 yaşında bir adam yalan söylüyor. Torunuma, evladım bütün mücadele senin için" dedim. Şu tarlada inekleri otlatıyorum ben. Kişisel bir derdim yok, derdim ülkem, çocuklarımız. Bu ülkenin Atatürkçülerine, samimi müslümanlarına, emeklilerine, sağcılarına, solcularına, bunalmış yurttaşlarımıza sesleniyorum. Ben sizin bildiğim Muharrem İnce'yim.

Parti içinde mi devam edecek misiniz? sorusunu sormayın. CHP benim için bir yaşam biçimidir. Ben bu partinin beş dönem milletvekiliyim. Ben partiye Atatürk'ün kurduğu parti.  Ben öngördüm söyledim. Liderlik krizi hissetmektir. Ben kaptanı uyardım. 

İsim buradan konuşulmaz. Sayın Kılıçdaroğlu'na söylediğim gibi. Bazı konular halka açık yerlerde konuşulmaz. Talat Atilla açıklamalıdır. Saray açıklamasını yaptı. Şimdi Talat Atilla konuşmalı, Kılıçdaroğlu'na kime doğrulattı. İki günde çözeceksiniz, partiden atacaksın. Bu kadar basit. 

Sayın Genel Başkan'a tekrar çağrıda bulunuyorum. Benim partililiğimi sorgulacak bir insan yok. Genel Başkan ile oturup bu kumpası çözmem gerekiyor. Erdoğan nasıl kandırıldıysa bizim Genel Başkan da kandırıldı. Ben çiğ yemedim ki karnım ağrısın. Uyardım, yara alacağız dedim ama olmadı. 

Onlar kendilerini çok iyi biliyor. Aynı teknede yazın tatil yapmışlardır, onlar kendilerini biliyor. Çıkar için gelmiş olanlar var. İkili ilişkilerimizde sorun yoktur Genel Başkan ile. Fakat ikili ilişkilerimizi konuşmuyoruz orada zaten sorun olmaz. Türkiye'yi yönetmeyi konuşuyoruz. 

CHP'nin FETÖ'den ele geçirildiği iddialarına inanmıyorum. CHP'de bundan nasibini almıştır. 

Bu burada bitmez. CHP yoluna devam edemez. Bu çözülecek. Çözmeye davet ediyorum, istifaya değil. Ne zaman çağırırsa oradayım, kompleksim yok.

Dere görmeden paça sıvanmaz. Delegeler henüz seçilmedi. Olağanüstü kurultay mı bunu en iyi komployu kuranlar bilir. 

24 Haziran 2018 akşamı benimle ilgili iftira atan gruplar aynı. Seçim gecesi başladılar. Her gün yeni bir iftira. Bu yapıyı kıracağız. 

Kılıçdaroğlu'nu artık aramayacağım, aradım"

İnce'nin ortak açıklama önerdiği Kılıçdaroğlu: Sizinle sonra görüşeceğiz

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (35)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Süleyman Kırpak25 Kasım 2019 09:27

    bir tane dahi proje sunamayan chp böyle oyunlara başvurarak gündemi değiştirmektedir.hepsini al vur birbirlerine.

  • Ese25 Kasım 2019 06:34

    NEYİN ELEŞTİRİSI KENDİSİNE BAKSIN PARTİYİ KARALAMAKTAN MİKSERLİKTEN BADKA NEYİ VAR BIRAK ARTIK

  • Tatar Ramazan25 Kasım 2019 05:41

    Şimdiii gelelim son duruma bu proje kemal son zamanlarda zembereği boşalmış saat gibi dağılınca herkes bunun aklından şüphe etmeye başladığı için  yeni bir proje sahnede!  Yani  esas oğlan daha piyasaya çıkmadı!  Üst akıl  proje kemalin işine yaramadığını anladı ve  en büyük yardımcıları fetoyu kullanarak en kahraman oğlan hamamoğlanın önünü açmaya karar vermiş görünüyor.  Böyle olduğu açık!  Çünkü zevat daha icraati dahi yok  ortada kendinden menkul kahraman ilan olmuş!  Aldığı küçük bir istihbaratı bile  incelemeden yüzü kızarmadan bangır bangır yalan söyleyen Kemal i yine getiren üst akıl deşifre etmiş oldu!  Bunların  peşine ahmakça düşüp payanda olanlara yazıklar olsun!   BİZ  BU OYUNU BOZARIZ HAMAMOĞLAN!

  • deniz25 Kasım 2019 02:16

    Chp'ye hiç oy vermedim.Ama Muharrem İnce'yi diğer Chp'lilere göre daha dürüst görüyorum.Chp'nin başına geçse Kılıçdaroğlu'ndan daha başarılı olacaktır.

  • Mantık.25 Kasım 2019 05:29

    Sen öyle zan et!  Esas şeytan yakında merhaba diyecek merak etme!

  • mehmet yılmaz 24 Kasım 2019 20:40

    ava giderken AVLANDIN baykal,ecevit,inönü gibi sorozun elemanı kemal.

  • Gündem oyuncağı24 Kasım 2019 20:39

    Millet uzaya çıkıyor bunlar saraya girmiş girmemiş muhabbeti ile meşgul. Millet geçim derdinde biri ekonomi on numara diyor. Öteki saraya ben girmedim diyor. Gavur parasıyla 5 para etmez siyasiler.

  • gündem değişimi24 Kasım 2019 18:55

    akp nin amacı gündemi değiştirmek bu konuyu bu yüzden kaşıyıp duruyorlar dikkatli olmak gerekli

  • Nedim25 Kasım 2019 05:27

    Akp liler götürsün seni dangalağın önde gideni; bari haberi okusaydın!

  • Halk24 Kasım 2019 22:50

    Be mankafa iddiayı ortaya atan CHP

  • Kaçan Grup24 Kasım 2019 17:31

    Chp İnce’yi başkan adayı yaptı, arkasında da durdu. İnce seçilemedi, bu saatten sonra beklenen kenara çekilmesidir. Hala ortalıkta ve başkanlığa adayım diyor, can sıkıyor.

  • aydın25 Kasım 2019 02:17

    Girdiği her seçimi kaybeden Kılıçdaroğlu başkanlığa devam mı etsin?

  • Saf Vatandas24 Kasım 2019 21:27

    10 yüz milyon bin secim kaybeden kılıçdaroglu çekilsin. Bu kadar kifayetsiz politikacılık olamaz.

  • Vb24 Kasım 2019 17:27

    Hey gidi Tatanka Muharrem, tuncelili bile değilsin, yalnızsın, yanında ne üç vekil, ne beş delege var....seni yer bu düzen......

  • Adanali celal Şengör 24 Kasım 2019 17:20

    Bu kumpasi cevirenler Baykal i kumpasla indirip kiçdaroglu nu getiren ingiliz istibaratidir. Şimdi kiçdaroglu nu sepetleyip hamamoglu nu getirecekler.

  • xx24 Kasım 2019 17:03

    kılıçdaroğlunun etekleri tutuştu....dedikodularla, kumpaslarla, komplolarla, iftiralarla parti yönetilmez.sn. muharrem incenin durumuna düşmemek için cumhurbaşkanı adayı olmadığını cümlealem biliyor.ssk yı da batırdın...80 yaşında emekliliği telaffuz eden sen değilmiydin, şimdi eyt lilerle dalga geçiyorsun...Bekara karı boşamak kolay tabii...

  • Haha24 Kasım 2019 17:57

    Etekleri tutusan varsa sizin zihniyetiniz buyuk sehirler kaybedildi ekonomi dibi gordu iktidar gidiyor ....degilmi fitne fucur sizin isiniz sizin

  • Vb24 Kasım 2019 17:38

    Hiç birşey olmaz kılıçtarogluna... Tüm delege , tüm teşkilat elinde, muharrem gibi ayrık otları da zamanla temizlenecek tarla sürüldü. Hdp'li genetiği değiştirilmiş tohumlar atıldı bikere.....

  • belirsizlik24 Kasım 2019 17:02

    akp ülke gündemini güzel çevirdi bravo, işsizlik halloldu milletin maaşı arttı zamlar son buldu kaç gün devam edecek bu gündem ya sonra millet gerçek gündeme dönecek neyse üç beş gün bununla oyalanalım.

  • Vatandaş24 Kasım 2019 22:52

    Ya siz harbiden zihniyeti bozuk insanlarsınız. Gerçekten siz Akp ezikliği karşısında beyin ölümünüz gerçekleşmiş

  • Vb24 Kasım 2019 17:30

    İftirayı atan asparagas haber kralı gazeteciye bile laf söyleme zahmetine girme, saraya bağla.... Bu k.k. size müstehak be.... Umarım ebedi genel başkan olur

  • ıtri24 Kasım 2019 17:01

    bunu da fetöye bağlasınlar, işin içinden çıksınlar. türkiyede ne oluyorsa fetöcüler yapıyor zaten

  • Nedim25 Kasım 2019 05:26

    Şüphen mi vardı?   İngiliz İstihbaratının  Türkiye deki en büyük kolu feto dur.  K.oğlu da payanda olmakta hiç bir sakınca görmez Çünkü zaten kendisi bir proje!  Yurt dışı gezilerini de talimatla yapar. İlk yurt dışı gezisi de İsrail di.

  • chp li24 Kasım 2019 16:43

    kılıçtaroğlu derhal açıklama yapmalı aksi takdirde kopmlonun başı odur ,haberim var diyor kim bu açıklasın

  • Selahattin Ölmez24 Kasım 2019 16:06

    bize arkadaş chp deki olaylar iç meselesi.bu iş millete iş aş proje veriyormu.demek ki chp ne fırıldakların döndüğünün ispatı.ATATÜRK ün partisini teröristleri desteklereyenlerle ittifakka götürür isen daha chp de neler olacak neler.bir tane dahi projelerini duymadım.tek projeleri var kaos, kriz yalancılık tan medet ummaktadırlar.

  • Vb24 Kasım 2019 17:33

    Aynen alitaş , hatta bu kardeş kavgasına son verecek bunları barıştıracak adam da selocan'dır , ne de olsa imamoglu, k.k. ve muharrem'in sevdiği saydığı , ziyaret edip hayranlıklarını ifade ettikleri bir isim

  • AliTaş24 Kasım 2019 16:52

    Zamanın Atatürkçüleri Pkk ya terör örgütü demeye çekinşyorlar

  • Cengaver 24 Kasım 2019 15:26

    Dinsizin hakkından muharrem gelir.

  • Cahilsavar24 Kasım 2019 18:00

    Sen dinölçer misin? Sana ne onun bunun dininden münafık!!!

  • Vb24 Kasım 2019 17:33

    Muharremin pili bitti , yanında bir m.v bile yok

  • kılıç24 Kasım 2019 14:46

    KILIÇTAROGLUNU KORUMAK SANA FAYDA DEGİL ZARAR VERECEKDİR DOBRA DOBR  KONUŞAMDIN KILÇTAROGLU SEN BENDEN NE İSTİYORSUN DİYE SORACAKTIN, İNCE BAS YAVAŞ YÜRÜ İŞİNE DÖNDÜRDÜN.

  • Sivaslı24 Kasım 2019 14:25

    Fetöcüler temizlensin.kızmayın ama parti tam anlamıyla esir alındı.kemalist atatütkcü türk milliyetcileri göreve.

  • Süleyman Kırpak24 Kasım 2019 16:08

    chp ATATÜRK cü falan değil ATATÜRK ü zırh olarak yıllarca kullandılar.onların adresi kandil ve sincar direksiyonda pkk ve ypg de.chp de tüm millletvekilleri çöreklenmiş hepsi değişmeden bir şey olmaz.

  • Hasan gançay24 Kasım 2019 14:10

    Aynı teknede tatil yapanlar kimler?

  • AHMET ÖZBİR24 Kasım 2019 13:42

    Sn. Muharrem İnce bu sefer KALINCA bir çıkış yaptı, artık Kılıçsallaroğlu'nun paçaları tutuştu!.. CHP'deki İnce'yi yemek isteyen çete ortaya çıktığında toz duman kaplayacak bütün CHP'yi!..