E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMuharrem İnce seçim gecesi neredeydi---

Muharrem İnce seçim gecesi neredeydi

Muharrem İnce seçim gecesi neredeydi
01 Temmuz 2018 - 10:58 borsagundem.com

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, 24 Haziran seçim gecesinde medyaya konuşmadı. Peki İnce o gece neredeydi

Hürriyet gazetesinden Ayşe Arman, CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'yle bir röportaj yaptı. İnce pek çok sorunun yanı sıra seçim gecesi neden açıklama yapmadığını da yanıtladı. Gazeteci İsmail Küçükkaya'ya gönderdiği mesajı da değerlendirdi.

İnce, o soruları şöyle yanıtladı: 

İsmail Küçükkaya’ya yolladığınız “Adam kazandı” mesajı hâlâ tartışılıyor. Hatalı buluyor musunuz kendinizi?

- Evet, hatalıyım.

Gazeteciye, “Bunu yazma!” demezseniz yazar. Bu kuralı unuttunuz mu?

- Ben gazeteci olsaydım “‘Tayyip Erdoğan kazandı’ diye mesaj attı İnce” derdim. ‘Adam’ lafını kullanmazdım. Gazeteci gazeteci olsun bir itirazım yok ama insanlığımız da bir kenarda dursun!

Tabii ki o gece Erdoğan’la görüşmedim

O gece Erdoğan’la görüştüğünüz doğru mu?

- Tabii ki hayır! Böyle bir şey olabilir mi?

Nereden çıkıyor bu laflar?

- Söylüyorum, kendimize karargâh yaptığımız yerdeydim. Eşim ve kardeşlerim dışında dört milletvekilimiz ile mitinglerde beraber olduğum 40-50 kişi de vardı yanımda. Hiçbir yere gitmedim, kimseyle görüşmedim. Arkadaşlar, “Açıklama yap!” dedi ama “Gerek yok, sabah yaparım” dedim.

Bunlar komplo teorisiyse, bu durum neyi gösteriyor? Türk halkının bir kısmı, Erdoğan’ın bu kadar sevildiğine inanmıyor mu?

- Diyorum ya, düşmana gerek yok. Bizim kendi içimizdeki bu mentalitemiz bize yetiyor. Ama bu böyle olmaz. Çamur at izi kalsın... Bir yarışa girmişsin, kaybettiğinde oturacaksın, hatalarını göreceksin, “Nerede eksik yaptık?” diyeceksin, yeniden hazırlanacaksın. Bakın 1699’dan 1922’ye kadar Osmanlı, 223 sene hep kaybetti. Neden biliyor musunuz? Türk generalleri Osmanlı ordusunu yönetemiyordu. Geri çekilmeyi bilmiyorlardı. Mustafa Kemal Paşa ilk kez geri çekilmeyi bildi. Kurtuluş Savaşı’ndan önce pek çok yerde yenildik. Sonra geri çekildi, hazırlandı, Kurtuluş Savaşı’nı gerçekleştirdi ve kazandı! Yenilmişseniz geri çekileceksiniz, savunmanızı, hazırlıklarınızı iyi yapacaksınız, sonra tekrar saldıracaksınız. Ona buna suç bularak olmaz. “Yanlış yaptım!” diyeceksin. Karşındakini küçümseyerek de olmaz. Tam tersine, rakibini gözünde büyüterek...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • emekli01 Temmuz 2018 13:08

    acaba bisiklet e binermi bu arada şapka da nerede

  • KILIÇ01 Temmuz 2018 13:07

    RÜYAYA YATMIŞ CUMBABA OLDUGUNU SANMIŞ.

  • IHLAS.BORSA MAGDURLARI01 Temmuz 2018 12:48

    Ince 180 derece dondun, oy verdim sana , o gece biraz daha ileri giderseniz olursunuz tehdidi ile mi karsilasti?..cok seyler dondu bilemiyoruz, oyuna sahip cikamiyosun gozunu hemen chp koltiguna cevirdin, unutma yuzde 30 da hdp secmeni de cok var, simarma bence...

  • m.k01 Temmuz 2018 11:49

    yanlışlarını görmek için dürüst olmalı hayatından riyayı çıkarmalı karakterini güzelleştirmeli. güzel huy kişiyi sevdirir