E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem​Muharrem İnce: "İstifalar gecikti"---

​Muharrem İnce: "İstifalar gecikti"

​Muharrem İnce: İstifalar gecikti
25 Aralık 2013 - 18:51 borsagundem.com

CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce; Muammer Güler, Zafer Çağlayan ve Erdoğan Bayraktar'ın, bakanlık görevlerinden istifa etmelerini değerlendirdi

HP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, CHP'nin Yalova Belediye Başkan Adayı Vefa Salman'ın seçim irtibat bürosu önünde partililerle bir araya geldi. Burada gazetecilerin sorularını yanıtlayan İnce, Güler, Çağlayan ve Bayraktar'ın, bakanlık görevlerinden istifa etmesini değerlendirdi. 

"İstifaların daha önce gerçekleşmesi gerektiğini" ifade eden İnce, şöyle konuştu: 

"Bu gecikmiş bir istifadır. 17 Aralık günü olmalıydı. 17 Aralık'ta Başbakan dahil hepsinin istifa etmesi lazımdı. Erdoğan Bayraktar'ın, 'Her şeyi Başbakan'ın bilgisi dahilinde yaptık' açıklaması manidardır. Bu çok önemlidir. 76 milyon bunu takip etmelidir. 'Bir numarayı' göstermiştir Erdoğan Bayraktar. 'Bir numara bu' demiştir. Yapılması gereken iş Erdoğan Bayraktar nasıl bakanlıktan, milletvekilliğinden istifa etmişse, -ki o milletvekilliğinden istifa biraz tartışmalı- çünkü genel kurulun onayı lazım, bu konuda. Genel kurulda çoğunluk onlarda olduğuna göre kabul edecekler mi bilmiyorum. İstifa etmesi gereken kişi Başbakan'ın kendisidir, bir numaradır. O zaman işler yoluna girmeye başlar ama artık mızrak çuvala sığmıyor. İş rayına girmiştir, bunları göndereceğiz." 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Vatandas25 Aralık 2013 23:04

    TCnin ilerlemesini istemeyen icerde ve disarda o kadar yaratik varki,T,C nin yukselmesini birturlu hazmademiyorlar

  • Vatandas25 Aralık 2013 23:02

    Bu CHP de hala konusuyor,Bu Ulkeye verdiniz ki ,Insanlari assagilamaktan baska,Ulkenin % 80 nini otelestirdiniz,Size gore ulkenin %10 aydin Kesim Geri kalani karanlik.Hizmet desen hic yok,Cene suyu corbadan baska bildikleri birsey yok,Ne proje var ne de birsey??

  • klasik25 Aralık 2013 20:37

    CIKAR için memleketin canIvna okudukları dolar faiz uçtu borsa için söylenecek bişey yok yarin seçim olurda kazananlara dileklerimle biz enkaz devraldı bukadar olur vurun bakalım Kim kazanacak kim kaybedecek olan yine gariban olacak kim gelirse gelsin kim olursa olsun halk için çalışan yok malesef

  • Borsamani25 Aralık 2013 19:58

    Hükümet istifa etse seçimi kazanabilecen mi ? Maniplasyonla hükümeti devirirseniz , bu milletin borsada canı yanınca size size mi oy verecek ? Ne kadar sığ bir düşünce !

  • xx25 Aralık 2013 19:47

    birisininde istifası gerekiyodu ama napıcan mide derindondurucu gibi