E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMuharrem İnce için kaç lira bağış yapıldı?---

Muharrem İnce için kaç lira bağış yapıldı?

Muharrem İnce için kaç lira bağış yapıldı?
20 Mayıs 2018 - 10:11 borsagundem.com

Cumhurbaşkanlığı için yarışan Muharrem İnce için kampanya süresince ne kadar bağış toplandı? CHP'den kaç lira ödendi?.. Muhasebesini kim tutuyor?.. İşte o ayrıtılar...

CHP'nin Cumhurbaşkanı adaşı Muharrem İnce için kaç para bağış yapıldı?.. İnce'nin miting ve kampanya masrafları nasıl karşılanıyor?.. CHP bütçesinden para aktarılıyor mu?.. İşte tüm bu soruların cevabını CHP Genel Saymanı Haluk Koç, Habertürk yazarı Fatih Altaylı'ya anlattı... Altaylı'nın köşesindeki rakama göre Muharrem İnce'ye şimdiye kadar 3 milyon liranın üzerinde bağış yapılmış... Bir kişi en az bir lire en fazla 13 bin lira bağış yapabiliyor...

İşte Haluk Koç'un ağzından Muharrem İnce'nin kampanyasının nasıl yürütüldüğü ve kaç para toplandığına ilişkin o açıklamalar...

PARTİLER ADAYA MALİ DESTEK VEREMİYOR

Cumhurbaşkanlığı seçimlerini düzenleyen Anayasa ve yasalar gereği partiler adaylarına mali destek sağlayamıyorlar. Bu nedenle de bizim adayımız Muharrem İnce’ye partiden destek vermemiz mümkün değil. 

ANAYASA MAHKEMESİ YAPTIRIM UYGULAR

Yarın öbür gün Anayasa Mahkemesi’nin yaptırımlarıyla karşı karşıya gelmemek için fazladan dikkat sarf ediyoruz. Bu yüzden de Muharrem İnce’nin kampanyasına para aktarmamız söz konusu olmuyor. Olmayacak da.

ONA UÇAK TUTAMAYIZ

Bizim adayımız mitinglerine devletin özel uçaklarıyla gitmediği gibi, biz de kendisine uçak kiralayamayız. Çünkü bunu izah edemeyiz. Bunu ancak kendi kampanya fonundan yapabilir. Kanun açık. Bağışlar burada toplanacak ve harcanacak, seçim geride kaldığı zaman para artmışsa bu Hazine’ye verilecek.

BAĞIŞLARIN MUHASEBESİNİ İNCE'NİN EKİBİ TUTUYOR

Buna mukabil örgütlerde çalışan arkadaşlarımız, bireysel olarak bağış yapıyor ve bağış topluyorlar. Muharrem Bey’in bununla ilgili bir ekibi var. Bu bağışların muhasebesini tutuyor ve harcamalar buradan yapılıyor. Şunu da söyleyeyim. Mali bir sıkıntı yok kampanya için.

3 MİLYON LİRA TOPLANDI

Bağışlar çok yeni başladı. Bildiğim kadarıyla şu ana kadar 3 milyon TL’lik bir bağış yapıldı, ama bunun katlanarak artacağından şüphemiz yok. Muharrem Bey ve ekibi, şeffaf ve yasalara en uygun biçimde yürütüyor bu işi. Seçim bildirgesinin açıklanmasıyla beraber bağışların çok artacağından kuşkumuz yok.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (16)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • zekican21 Mayıs 2018 02:54

    en boş kelime reis giderse ülke batar diyenlere zaten dolar 4,50 demmekki ülke batıyor ekonomistler bunları iyi okur ancak halk bunu pek anlamaz çünkü neye işaret ettiğinini bilemez

  • : )20 Mayıs 2018 18:43

    herkes böyle yapsın. her seçim olacak giye benım vergilerimemi güvenipde seçime giriyornuz ? 10 tl elektrıkde bile yuzde 18 kdv öderim ben, benım vergimle mi seçime gireceksiniz? YAS AÇIKSIN HERKES BAĞIŞ VE BABASININ PARASI İLE GİRSİN BU İŞLERE... ONA UÇAK KALDIR, ONA 20 BİN KORUMA VER, ÖTEKİ GİTSİN DEVLET ARABALARI İLE, DİĞERİ MİTİNG YAĞSIN BELEDİYE İMKANLARI İLE , YAHU USD 4,50 OLMUŞ TARASSUF EDİN BEYA. MİLLETİN PARASI HESAP SORAN YOK DİYE NE BU SAVURMALAR

  • AHMET ÖZBİR20 Mayıs 2018 14:25

    PARA babaları her zamanki fakir edebiyatı palavralarıyla bizi kandıracaklarını sanıyorlar, yemezler. Ülkemi fakirlikten kuraran aslan REİS'İM OLACAK BAŞKAN!..

  • zengin20 Mayıs 2018 15:16

    yancı sinek hangi ülkeyi kurtardı reisin merak ediyorum,allahın yalakası 25 haziranda ince kazanırsa ilk inceci siz olursunuz

  • Yalama20 Mayıs 2018 14:51

    Seni kurtarmıştır yancı

  • misafir20 Mayıs 2018 14:39

    seni kandıran kandırmış, 3 yaşında çocuk zekanla mani yazmaya devam et de gülelim biraz

  • mehmet yılmaz20 Mayıs 2018 14:15

    27 milyarlık iş bankasının %28 chp HİSSESİNİN patronluğunu sana emanet etmeyen chpnin kemalı GEL BAKALIM muharreme zırnık koklatmamış kılıçtar.

  • Celal Altındal20 Mayıs 2018 13:23

    Ne bağışı bun isimi dilenmek.

  • ŞEFFAFLIK GEREĞİ 20 Mayıs 2018 10:56

    SN.INCE KAMPANYASINA NE KADAR BAĞIŞ YAPILDIĞINI SAMİMİYETLE SOYLIYOR.YA BIR DE DİĞERLERİ ÇIKIP SÖYLESE VATSNDAŞ DA BILSE OLMAZ MI. YABANCILARDAN, ARAPLARDAN KIMLER NE KADAR SEÇİM YARDIMI ALIYOR.PARANIN KAYNAĞI NEDIR VE MİKTARI NE KADAR.

  • kılıç20 Mayıs 2018 10:45

    LİDER DEDİGİN BİRAZ DERS ÇALIŞIR MİTİNGE ÇIKINCA GELENLER GÜLÜP GEÇİYOR İŞİN ZOR .SEN KENDİNİ CUMHURBAŞKANLIGINA LAYIK GÖRÜP TARAFSIZ OLARAK OY VERİRSEN MESELE YOK.

  • Siyasi Ekonomi 20 Mayıs 2018 10:35

    Sırf işleri güçleri rüzgar yapmak. Muharrem inceye almanlarda el altından bağış yapar amerikalalılarda yapar. Akşener başkan koalisyon tamam dolar 8.8 TL ilk hedef olur

  • Metin A20 Mayıs 2018 10:49

    Kesinlikle şuan 37 ülke gezmiş eski bi iş adamı olan birisi olarak diyorum bu millet gün gelecek bu günlerini çok ama çok arayacak. Ben şahsen erdoğana oy felan vermem ama erdoğan gittiği zaman oluşacak büyük krize yatırım yapıyorum.

  • Samiyetsizler20 Mayıs 2018 10:22

    Merak etmeyin onu oraya getirenler her türlü ihtiyacınıda temin ederler bırakın bu mağduriyet oyunlarını

  • Sahtekar20 Mayıs 2018 13:30

    Örtülü ödeneğile laf etsene samimiyetsiz diyen maşrapa. Hırsızlık kanınıza işlemiş, normal

  • Berber bekri20 Mayıs 2018 10:50

    Ulan ince ye geydirecem diye önceki tüm CB.larina hakaret ettiğinin bile farkına varamayacak kadar avatsın....

  • Selahattin abi20 Mayıs 2018 10:49

    Ben de 20 tl bağış yaptım.Bende her türlü ihtiyacımı temin edecekmiyim ne dersin? Diğer taraftan örtülü ödenek devletin tüm imkanları ile bir kampanya yapan bir adaya karşı başka ne yapılailir ?