E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMuhammed Mursi'nin cenazesi defnedildi---

Muhammed Mursi'nin cenazesi defnedildi

Muhammed Mursi'nin cenazesi defnedildi
18 Haziran 2019 - 06:15 borsagundem.com

Mahkeme salonunda geçirdiği baygınlığın ardından hayatını kaybeden Mısır'ın halk oyuyla seçilen tek cumhurbaşkanı Muhammed Mursi'nin cenazesi, ailesinin de katıldığı bir törenle toprağa verildi

Abdulfettah Sisi'nin darbesiyle görevinden uzaklaştırılan Mısır'ın halk oyuyla seçilen tek cumhurbaşkanı Muhammed Mursi'nin cenazesi toprağa verildi.

Dünkü duruşması sırasında geçirdiği baygınlığın ardından hayatını kaybeden Mursi'nin cenazesi, yoğun güvenlik önlemleri altında ailesi ve avukatlarının eşliğinde Kahire'nin doğusunda yerel saatle 05.00'te defnedildi.

AİLE KABRİSTANINA DEFNEDİLMESİNE İZİN VERİLMEDİ

Mursi'nin naaşının aile kabristanına defnedilmesi yönündeki talep Mısır makamlarınca reddedildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ufuk Uras :18 Haziran 2019 12:14

    Bir insan ölüyor darbe rejimi ortamında hapiste, bir gün bile sabredemiyorlar, hakaret etmeyi bırakamıyorlar, kötülük yaşamlarının vazgeçilmez yakıtı olmuş.

  • AHMET ÖZBİR18 Haziran 2019 11:32

    MÜMİNLER için ölüm SEVGİLİ'ye kavuşmadır, CANİLER, DARBECİ KANSIZLAR ise HESAP VAKTİDİR!. Vatansever, kâfirsevmez Cumhurbaşkanı Mursi dğnya müslğmanlarının gönlünde olacak, ruhuna Kur'ân-ı kerîm okunacak, imansız Sisi'ye ise BEDDUÂLAR SIRALANACAK!..

  • mehmet yılmaz18 Haziran 2019 10:41

    ADNAN MENDERESİ amerika için asan köpekleri hatırlayan ve övebilen  varmı? ADNAN MENDERES VE MURSİ nin MEKANLARI CENNET OLSUN.katillerinin mekanları iki cihanda cehennem olsun.

  • Talha18 Haziran 2019 10:38

    Allah rahmet eylesin. Yahudi ve emperyalist darbeci sisi de elbet bir gün ölecek. Tasmalı sisi yönetiminde ki mısır yahudi maması ile Türkiye düşmanlığını giderek arttırıyor, özellikle doğu akdeniz meselisinde kenidine yakışan yapıyor...

  • ALP18 Haziran 2019 08:56

    UYGAR BATI..DEMOKRASİ  ABİDESİ...ABD.İNG...ALMANYA..FIRANSA...HALA İNANIRMISINIZ....VAY...S........VAY

  • KILIÇ18 Haziran 2019 08:51

    DİKTATÖRLER RAKİPLERİNİ ÖLDÜRÜP ONDAN İNTİKAM ALDIGINI SANMIŞ OLSADA MURSİ MAZLUMLARIN KALBİNDE DAİMA YAŞAYACAKTIR DİKTATÖRLERE NEFRET HER GÜN ARTACAKDIR MISIR HALKI MAZLUM VE KEPİTİLMİŞ BİR HALKDIR HAKLARINI SAVUNMAKTAN BİLE MAHRUM KALMIŞDIR MURSİ ALESİNİN BAŞI SAGOLSUN.