E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMuhalefetin 'sınavlar incelensin' teklifi 16 kez reddedildi---

Muhalefetin 'sınavlar incelensin' teklifi 16 kez reddedildi

Muhalefetin 'sınavlar incelensin' teklifi 16 kez reddedildi
06 Ağustos 2022 - 08:42 borsagundem.com

Muhalefetin TBMM'ye 16 kez, "Sınavlarda şaibe var. İncelensin" şeklinde önerge verdiği ve her seferinde reddedildiği öğrenildi

KPSS'nin iptaliyle ilgili tartışmalar sürerken Sözcü'den Deniz Ayhan'ın imzalı haberinde ilginç bir ayrıntı paylaşıldı. Habere göre Muhalefet bugüne kadar TBMM'ye tam 16 kez “Şaibe var, ÖSYM ve yaptığı sınavlar incelensin'' diyerek Meclis Araştırma önergesi verdi.

HABERİN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN

ÖSYM, yeni KPSS takvimini duyurdu

KPSS'de yeni iddia: Cevaplar şifrelenerek sorulara gizlendi

Fahrettin Altun'dan KPSS açıklaması

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Sevgili06 Ağustos 2022 21:40

    Gençler her şeyin farkındasınızdır sanıyorum.  Geleceğinizi ancak kendi vereceğiniz doğru karar ile çizeceğinizi düşünerek kesinlikle umutsuzluğa kapılmayın! Bir büyüğünüz olarak tavsiyem, çok yaklaşan karar günü gelince kimsenin etkisinde kalmayın ve kimseden korkmayın. Zira sizler ülkemizin geleceğini ve nüfusumuzun %50sini temsil ediyorsunuz. Sizi kandırmaya çalışanlar sizden korksunlar ve önünüzde diz çöküp sizden af dilesinler.

  • Serdar145306 Ağustos 2022 18:44

    90larda muz cumhuriyeti diye bi tabir vardı, hala 90lardayız

  • Mucise Reis : )06 Ağustos 2022 17:47

    Sınav komisyonu kaç kişiden oluşuyor ? kaç kişi sınav sorularını hazırlıyor ? sınav komisyonunun ösym ? cumhurbaşkanlığı, yada hangi kurumlar atama olarak yetki veriyor ?. Yetki alan bu kişilerin teslim ettikleri sınav soruları belli ve imzalı sunum ile teslim alınıyor. Birebir kopya olan çalıntı soruları hangi üye yada üyeler teslim etmiş ?. teslim eden üyeyi kim sınav sorusu hazırlama yetkisi için ösym ce görevlendirilmiş ? Ya afrika kabilyesi değil ya bu işler. resmi yazılar, yetkiler,mühürler, atamalar, görev adamı seçmeler yazılar ile resmi belgele rile yapılıyor. Her şey resmi belgeli... Bu duruma rağmen neden hiç bir bilgi paylaşılmıyor ? Bizlerin bu soru cevaplarını istememiz devlet sırrı mı ? böyle gizli saklı oy kaybederim diye devletin mahkemeleri çalışmayacak mı ? ilgili komisyon personeli hangi dergah, kurum, vb kişiler ile ilişkili ? telefon görüşmeleri kimlerle? telefon ile gittikleri dergah yada bir kooperatif gibi bir yer mekan var mı ? ne saçma ülke olduk yahu.

  • hasan06 Ağustos 2022 11:02

    hasan ben yaptım dermi

  • Agah var06 Ağustos 2022 09:45

    Yazık çok yazık bu memlekete

  • Boşversene06 Ağustos 2022 09:40

    İnceleme mi :)))))))

  • Halil06 Ağustos 2022 09:09

    Örgütlerin ülkesi olduk

  • Gg06 Ağustos 2022 08:59

    Şeffaf olmak, adaletli olmak bunu gerektirir.