E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriMudo'da hedef 850 milyon TL---

Mudo'da hedef 850 milyon TL

Mudo'da hedef 850 milyon TL
11 Haziran 2014 - 06:12 borsagundem.com

2014’ü atılım yılı ilan eden Mudo, 2017 yılı için 850 milyon lira ciro hedefi koydu

Mudo, 2017 yılı için 850 milyon lira ciro hedefi koydu. İlk yurtdışı mağazalarını Azerbaycan ve Kıbrıs’ta açmayı planlayan şirket, 2014’ü atılım yılı ilan etti.

Eylem Türk'ün Milliyet'teki haberinde, Mudo’nun Onursal Başkanı Mustafa Taviloğlu, Anadolu’ya ağırlık vereceklerini söyleyerek, yurtiçinden 1.100, yurtdışından 240’ın üzerinde bayilik teklifi aldıklarını belirtti.

Bu teklifleri değerlendirme kararı aldıklarını anlatan Taviloğlu, yurtiçinde riski üstlendikleri geliri ise paylaşacakları yeni bir model üzerinde çalıştıklarını açıkladı.
Mudo bu modelle Anadolu’da büyük mobilya mağazaları açacak.

ALTI KENTE YATIRIM 

Tuzla’da 15 milyon dolara malolan yeni depo ve ofis alanlarını gazetecilere tanıtan Mustafa Taviloğlu, şöyle devam etti: “Mudo’yu yani bizi tanıyan, çok iyi bir mağaza alanı bulunan ve işinin başında olacak mağaza sahipleri ile hiçbir risk almadan Mudo Concept ürünlerini satabilecekleri bir sistem üzerinde çalışıyoruz. Bu klasik anlamda ‘bayilik’ değil. Biz gelir paylaşımı olan yeni bir modeli uygulayacağız. 15 ile şehre bakacağız ve en az 6 ilde büyük mobilya mağazaları açacağız.”

‘Yeni nesil Mudo için çalışıyoruz’

2013’ün Mudo için verimlilik yılı olduğunu belirten Mudo CEO’su Barış Karakullukçu ise, bu yılın gelişim ve müşteri deneyim yılı olacağını vurguladı.
Karakullukçu, “Yeni nesil Mudo için çalışıyoruz. 2013’ü 363 milyon lira ciroyla kapattık. Ciromuzun yüzde 60’ı hazırgiyim, yüzde 40’ı Concept’ten sağlandı. Satış alanımız 100 bin metrekare, ofis hariç depo alanımız 40 bin metrekare oldu. Faaliyet karımız yüzde 60 arttı. Genelde zor olan bir yılı biz iyi geçirdik. 2014 hedefimiz 425 milyon lira ciro,
118 mağaza.”

Eylülde yeni marka geliyor

Mudo Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Taviloğlu, gelecek dönemde büyük mobilya mağazalarını artırmayı ve yurtdışına açılmayı hedeflediklerini anlattı. Taviloğlu, 2015 yılından itibaren Mudo Concept markasını Azerbaycan ve Kuzey Kıbrıs’tan başlayarak dünyaya açacaklarını kaydetti.
Bu arada Mudo, eylül ayında tanıtılacak yeni bir marka üzerinde çalışıyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)