E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMübarek hapisten çıkıyor---

Mübarek hapisten çıkıyor

Mübarek hapisten çıkıyor
21 Ağustos 2013 - 15:32 borsagundem.com

Mısır'da mahkeme, devrik cumhurbaşkanı Mübarek'in serbest bırakılmasına karar verdi

Mısırlı yargı kaynakları, hapisteki eski Cumhurbaşkanı Hüsnü Mübarek'in tahliyesine karar verildiğini duyurdu. Bu da Mübarek'in ilerleyen saatlerde cezaevinden çıkabileceği anlamına geliyor.
85 yaşındaki Hüsnü Mübarek, 2011 yılındaki ayaklanma hareketi sırasında göstericilerin öldürülmesi emrini vermekle suçlanmıştı. Mübarek geçtiğimiz yıl bu davadan ömür boyu hapis cezasına çarptırılmış ancak Mübarek'in yaptığı temyiz başvurusu kabul edilmiş ve davanın yeniden görülmesine karar verilmişti.
Hüsnü Mübarek hakkında devam eden yolsuzluk davasında ise pazartesi günü beraat kararı verilmişti. Mübarek'in avukatı bu kararın ardından müvekkilinin bu hafta içinde cezaevinden çıkabileceğini söylemişti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • yazık21 Ağustos 2013 16:20

    mısır devlet hazinesinden geçinen tam bir ayrıcalıklı iş adamları bürokrasi ve ordu koalisyonu devleti olmuş, dertleri gücü ve parayı muhaliflere kaptırmamak yeni sermaye gruplarının oluşmasını engellemek ayrıcalıklı sistemi devam ettirmek