E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMSB'den Oruç Reis açıklaması: Tüm tedbirler alındı---

MSB'den Oruç Reis açıklaması: Tüm tedbirler alındı

MSB'den Oruç Reis açıklaması: Tüm tedbirler alındı
10 Ağustos 2020 - 21:37 borsagundem.com

MSB, "Türk Silahlı Kuvvetleri, deniz yetki alanlarımızda uluslararası hukuktan kaynaklanan hak, alaka ve menfaatlerimizi koruma azim ve kararlılığı çerçevesinde gerekli tüm tedbirleri almıştır" açıklamasında bulundu

Milli Savunma Bakanlığı’nın (MSB) sosyal medya hesabından Doğu Akdeniz ve Oruç Reis araştırma gemisiyle ilgili açıklama yapıldı.

Açıklamada Türkiye’nin Doğu Akdeniz’deki deniz yetki alanlarında sismik araştırma faaliyetine başlayan Oruç Reis araştırma gemisine Türk Deniz Kuvvetleri tarafından refakat ve koruma sağlandığı belirtildi.

MSB’nin açıklamasında ayrıca “Türk Silahlı Kuvvetleri, deniz yetki alanlarımızda uluslararası hukuktan kaynaklanan hak, alaka ve menfaatlerimizi koruma azim ve kararlılığı çerçevesinde gerekli tüm tedbirleri almıştır” ifadeleri kullanıldı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ttt11 Ağustos 2020 09:37

    Doğu Ege Adaları'nı kaybeder Yunanistan. Kuzey Kıbrıs'tan daha kolaydır. Bir veya 2 saat sürmez. Esas kıyamet Girit'in 3/4'ü ve Rodos adası kaybedilirse yaşanır. Yunanistan büyük yara alır ozaman.

  • Ali 11 Ağustos 2020 02:17

    En ufak bir taciz ateşi bile kıvılcımı ateşler... Adaları almakla başlarsın oldu.. Bitdi...maşallah