E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMSB: Yunanistan'a gerekli karşılık veriliyor---

MSB: Yunanistan'a gerekli karşılık veriliyor

MSB: Yunanistan'a gerekli karşılık veriliyor
03 Ekim 2021 - 13:11 borsagundem.com

MSB, "Yunanistan'ın hukuka aykırı, provokatif ve saldırgan tutumuna karşı diplomatik kanallardan girişimlerde bulunuluyor, mütekabiliyet kapsamında sahada gerekli karşılık veriliyor" açıklamasını yaptı

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği Plan Subayı Binbaşı Pınar Kara tarafından bakanlıktaki Şehit Gazeteci Hasan Tahsin Basın Bilgilendirme Merkezi'nde bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Açıklamada, "Eylül ayında Suriye harekat bölgelerinde, DEAŞ terör örgütü mensupları dahil toplam 148 terörist etkisiz hale getirildi" ifadeleri kullanıldı.

Milli Savunma Bakanlığı, Türkiye sınırlarında yaşanan son duruma ilişkin de "İlave tedbirlerle eylülde tüm hudutlarımızdan yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 1388 kişi yakalandı, 27 bin 686 kişi hududu geçemeden engellendi" açıklamasını yaptı.

MSB'den İstanbullulara çağrı: Gözünüz gökyüzünde olsun

Dışişleri'nden Yunanistan açıklaması

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • fafa03 Ekim 2021 17:49

    Yunanistan'la bu hır gür bir çatışmaya gidecek,anlaşıldı.İlk vuran kazanacak.Yunanistan kışkırtılıyor.Akıllanmadılar,ingilizler kışkırttı akıllanmdılar,şimdi de Amerika ve Fransa kışkırtıyor.

  • Sadri03 Ekim 2021 16:11

    Geçenlerde İmamoğluda gerekli sempatiyi gösterdi hasret giderdi

  • ZEYREK ZEMHERİ03 Ekim 2021 14:54

    İç ve dış düşmanlarımız hiç durmuyor yılın 365 günü gece gündüz arı gibi çalışıyorlar.çok dikkatli ve güçlü olmalıyız.yoksa bırakın  parlementer sistemi imiş bunlar boş işler yıllarca parlementer sistemde idik binlerce insanımız şehit oldu.hiç olmaz ise başkanlık sisteminde aniden başkomutan ve ekibi hızlı cevap veriyor.öbür türlü olsa hükümet yamalıktan oluşacak bir karar alana kadar atı alan üsküdarı gececektir.peki soruyorum chp dostun ve ortağın sana deseki teröristlere operesyon yapamayacaksın dese ne olacak hükümet mi düşürülecek bunun cevabını ver bakalım

  • RAMO CANCAN03 Ekim 2021 14:18

    Dünya nın en güçlü ülkelerinden biriyiz bence.içeride vatan hainleri ve işbirlikcileri, dışarıdan her türlü ekonomik ve askeri sıkıştırmalara rağmen yine de yolumuza devam ediyoruz.