E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMSB: Yunanistan'a geçmeye çalışan 21 kişi yakalandı---

MSB: Yunanistan'a geçmeye çalışan 21 kişi yakalandı

MSB: Yunanistan'a geçmeye çalışan 21 kişi yakalandı
21 Mayıs 2022 - 13:10 borsagundem.com

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), yasa dışı yollarla Yunanistan'a geçmeye çalışan, 14'ü FETÖ terör örgütü mensubu 21 kişinin yakalandığını açıkladı.

MSB'nin Twitter hesabından, "Hudutlarda mücadelemiz sürüyor. Yasa dışı yollarla ülkemizden Yunanistan'a geçmeye çalışan 14'ü FETÖ terör örgütü mensubu olmak üzere toplam 21 kişi yakalandı. Suriye hududunda ise ülkemize girmeye çalışırken yakalanan 1 kişinin DEAŞ terör örgütü mensubu olduğu belirlendi" açıklaması yapıldı.

FETÖ’cü hakim ve savcılara meslekten ihraç kararı

'FETÖ' ile korkutarak 200 bin TL dolandırdılar

FETÖ'nün 'kaset kumpası' davasında karar belli oldu

Atina 8 FETÖ'cü darbeciyi kaçırdı

FETÖ'nün paraları elektrik süpürgesinden çıktı

FETÖ’nün rüşvetçi bankeri

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Bik21 Mayıs 2022 14:03

    Sığınmacı mı yoksa düzensiz göçmen  mi olduğu belli olmayan Suriyeli  ve Pakistanlı gençler çeteleşerek birbirleriyle çatışıyorlar. IŞİD mensupları da Türkiye'ye yerleştiler.

  • vatandaş21 Mayıs 2022 13:35

    Çıkışları engellemede başarılı olan bu ülke girişlere neden engel olmuyor. ensar, muhacir, safsataları ve buralardan ucuz işgücü devşirme rant elde etme gayretleri bu ülkeyi çok büyük krize soktu.Tüm şehirlerimiz ne idğü belirisiz ,kalitesiz göçmen yığınlarıyla dolu ve bunlar hızla çoğalmakta  bunları bir an önce ülkeden gönderin