E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMSB: Türk ve Rus askeri heyetler mutabık kaldı---

MSB: Türk ve Rus askeri heyetler mutabık kaldı

MSB: Türk ve Rus askeri heyetler mutabık kaldı
02 Şubat 2019 - 17:21 borsagundem.com

Milli Savunma Bakanlığı, Rusya'da gerçekleştirilen temaslar hakkında bir açıklama yayınladı

Milli Savunma Bakanlığı, Rusya'da gerçekleştirilen temaslar hakkında bir açıklama yayınladı.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Suriye’de son dönem yaşanan gelişmelerle ilgili görüşmeler yapmak üzere Rusya Federasyonuna giden Milli Savunma Bakanlığı heyeti çalışmalarını tamamlayarak yurda döndü.

Heyetin Rus muhatapları ile yaptığı görüşmelerde İdlib başta olmak üzere Suriye’deki son gelişmeler Astana ve Soçi’de imzalanan mutabakatlar çerçevesinde değerlendirildi.

Bu kapsamda, her türlü provokasyona rağmen, barış ve istikrarın sağlanması için İdlib’de sürdürülen işbirliğinin önemine ve devamına vurgu yapıldı.

Münbiç ve Fırat’ın doğusundaki durum ile ilgili olarak ise, Türkiye’nin, bölgedeki PKK/YPG ve DEAŞ terör örgütünden kaynaklanan güvenlik kaygılarının giderilmesi konusunda karşılıklı anlayış birliği içinde olunduğu gözlendi.

Bu çerçevede, görüşmelerde, Suriye’nin toprak bütünlüğüne saygı çerçevesinde terörün her türlüsü ile mücadelede karşılıklı işbirliğinin önemi bir kez daha teyit edildi."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ALAATTİN CAMGÖZ02 Şubat 2019 21:22

    suriye yi bize sardılar otomobil ve diğer sanayi ürünlerini yapmayı bize unutturdu enperyalist güçler.işimiz çok çok zor.yıllarca suriye de masraf yapar ekonomide de sürekli kan kayıp ederiz.

  • Borsacı02 Şubat 2019 19:22

    Mecnur Çolak konusu da masaya yatırıldı mı acaba