E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMSB: Son 5 günde 39 terörist etkisiz hale getirildi---

MSB: Son 5 günde 39 terörist etkisiz hale getirildi

MSB: Son 5 günde 39 terörist etkisiz hale getirildi
20 Temmuz 2021 - 11:06 borsagundem.com

Milli Savunma Bakanlığı, son 5 gün içinde Suriye'nin kuzeyinde saldırı hazırlığında bulunan toplam 39 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

MSB'den yapılan açıklamada, "Terörle mücadelesine yurt içinde ve sınır ötesinde kararlı şekilde devam eden kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri, son 5 gün içinde Suriye'nin kuzeyinde saldırı hazırlığında bulunan toplam 39 teröristi etkisiz hâle getirdi. Teröristle mücadelemiz azim ve kararlılıkla sürecek." denildi.

Pençe'de Atak'ta 5 terörist etkisiz hale getirildi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • TAMİZ KARTALGÖZ20 Temmuz 2021 15:52

    Ben neyi merak ediyorum diyelim ki chp hdp ile ittifak yaparak seçimlere gitti.HDP de Milli Savunma Bakanlığı ve İçişleri Bakanlıklarını iste di chp bu durumda ne yapacaktır.Olur ise Milli Savunma Bakanımız ve İçişleri Bakanımız Murat Karayalçın , Abdullah Öcalan , Kobanimi olacak işte o zaman.bu sorunalır kıvırmadan çarpıtmadan net olarak yanıtlanmasını halk olarak beklemekteyiz.öyle söyle yapacağız böyle yapacağız yerine bunları yanıtlayın bakalım.

  • manyak herif20 Temmuz 2021 12:04

    bu duruma en çok üzülen başta amerikadan emir ve talimat alan bazı muhalefet  partileri ile hdp liler ve pkk sevicilerdir.

  • RAMO CANCAN20 Temmuz 2021 11:38

    TSK ve tüm güvenlik güçleri canlarını ortaya koyarak bu vatanı savunurlar iken tam TCMM deke bunlara destek verenler verenler ve ittifak yapanlarla ilgili neden yasal düzünlemeler yoktur.sonra anayasa mahkemesi nin son zamanlarda almış olduğu yanlış kararlar ne olacak.acilen anayasa mahkemesi ile ilgili yapılandırmalar hayata geçirilmelidir yoksa ülkede sıkıntılar çıkabilir.