E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMSB, Ermenistan'a tepki gösterdi, dünyaya çağrı yaptı---

MSB, Ermenistan'a tepki gösterdi, dünyaya çağrı yaptı

MSB, Ermenistan'a tepki gösterdi, dünyaya çağrı yaptı
11 Ekim 2020 - 11:20 borsagundem.com

Milli Savunma Bakanlığı, "Savaş suçu ve insanlık suçu işleyen Ermenistan, şimdi de ateşkesi ihlal ediyor. Ermenistan ateşkeste bile sivil yerleşim yerlerine saldırıları sürdürüyor."

Milli Savunma Bakanlığı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, ''Savaş suçu ve insanlık suçu işleyen Ermenistan, şimdi de ateşkesi ihlal ediyor. Ermenistan ateşkeste bile sivil yerleşim yerlerine saldırıları sürdürüyor. Uluslararası kamuoyu Ermenistan’a karşı sesini yükseltmelidir'' dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Suleyman11 Ekim 2020 14:42

    Zırvalamaktsn öteye gitmez çagrınız. Kafirlerden hakkınızı almanızın tek yolu cihattır. Korkmadan cihattır. Allah ve dini adına yapılan vşhadda her hslukarda kazanan olacaz. Oösrk Şehid yaralansak gazi. Yaşasak da inşaallah biizniallsh zafer.. Allaha inanan hiçbşrşeydrn korkmaz. Ne toptan ne füzeden.. Absbillerin mekkeyi nasıl müdafaa ettiğini kuranı szimuşşan da okumadınız mı Bi ibret..

  • VS11 Ekim 2020 12:03

    dünyaya çağrı derken.biz ve azeriler zaten biliyoruz çağrıyı duyan birde pakistan olur.gerisi zaten ermeni sağırdır bunlar duymazlar.müslüman araplar dahil

  • Ghost11 Ekim 2020 11:45

    Hangi dünyaya ? Bosnada katliam yapılırken seyirci kalan,mültecilerin memleketlerine fitne sokup yollara döken ama ülkelerine almayan joplayan gazlayan,fakir ülkeleri sömürüp kaynaklarına çöken zorla silah satan,ve tabi birde bu söz konusu ülkeler ile iş tutan kankalık yapan sözde müslüman dünyaya mı ? Kime şikayet ediyoruz ? Geçin bunları onların alayı haçlı birliği ve sözde müslüman olup onların bir tarafını yalayanlar birliği var işte şikayet ettiğiniz dünyanın resmi,dolayısı ile kendi işimizi kendimiz görmekten başka çaremiz yok, ikide birde birilerine dostum dostum demeye hiç gerek yok kime dost dediysek kazık çaktı kime saygı gösterdiysek mallarımızı boykot etti,millet anladı umarım sizde anlarsınız!!!!