E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMSB duyurdu: Yarın 4 gemi daha gelecek---

MSB duyurdu: Yarın 4 gemi daha gelecek

MSB duyurdu: Yarın 4 gemi daha gelecek
06 Ağustos 2022 - 22:25 borsagundem.com

Milli Savunma Bakanlığı, 'Yarın 4 geminin Ukrayna limanlarından çıkışı, 1 boş geminin ise limanlarına girişi planlanmıştır' açıklamasında bulundu.

Milli Savunma Bakanlığı, yarın 1’i Odessa’dan, 3’ü Çernomorsk’tan olmak üzere 4 geminin Ukrayna limanlarından çıkışı, 1 boş geminin ise Ukrayna limanlarına girişinin planlandığını bildirdi.

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, “Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’ın temasları ve İstanbul’daki Müşterek Koordinasyon Merkezindeki yoğun çalışma ve koordinasyon sonucunda; yarın 1’i Odessa’dan, 3’ü Çernomorsk’tan olmak üzere 4 geminin Ukrayna limanlarından çıkışı, 1 boş geminin ise Ukrayna limanlarına girişi planlanmıştır. Sevkiyatlar için hazırlık ve koordinelere devam edilmektedir” ifadelerine yer verildi.

Ukrayna'dan gelen tahıl yüklü gemi İstanbul Boğazı'na ulaştı

Erdoğan: Tahıl sevkiyatında sırada 20 gemi var!

İstanbul Boğazı'nda iki gemi çarpıştı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • fakir kutlu dugun 07 Ağustos 2022 08:41

    gida sektor sizin milketin hakini nasil vereceksiniz disarda gelince fiyat dusucek demek icerde birsey var oyun var aymi olay ev fiyatlarinda var hayatim 250 bin ev 950 bin oldu ne is ev sahipleri insallah cenabi allah yardim eder toki biraz hiz calis hele fakir yere yspin ankara kutludugun calisma yok baskanim mamak belediyesi kutlufugun calsma yap