E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMSB duyurdu: 2 askerimiz şehit oldu---

MSB duyurdu: 2 askerimiz şehit oldu

MSB duyurdu: 2 askerimiz şehit oldu
06 Kasım 2022 - 08:42 borsagundem.com

Milli Savunma Bakanlığı Pençe-Şimşek operasyonu bölgesinde el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu hastaneye kaldırılan 2 askerimizin şehit olduğunu duyurdu

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Şimşek operasyonu bölgesinde bölücü terör örgütü mensuplarınca önceden döşenen el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu hastaneye kaldırılan 2 askerimiz Piyade Uzman Çavuş Halil Yıldız ve Piyase Sözleşmeli Er Fırat Güner'in şehit olduğunu bildirdi.

Bakanlıktan yapılan açıklama şöyle: 

"Pençe-Şimşek operasyonu bölgesinde 05 Kasım 2022 tarihinde, bölücü terör örgütü mensuplarınca önceden döşenen el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu yaralanan 2 kahraman silah arkadaşımız derhal hastaneye sevk edilerek tedavilerine başlanmıştır. Ancak piyade uzman çavuş Halil Yıldız yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda, hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralı personelimize de acil şifalar dileriz."

Bakanlıktan bir süre sonra yapılan ikinci açıklamada, sözleşmeli piyade er Fırat Güner'in de şehit olduğu ifade edildi. 

BAKAN AKAR'DAN TAZİYE MESAJI

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, şehit Piyade Uzman Çavuş Halil Yıldız ve şehit Piyade Sözleşmeli Er Fırat Güner için taziye mesajı yayımladı. Akar, mesajlarında şehitlere rahmet, ailelerine ve Türk milletine başsağlığı ve sabır diledi.

 

MSB acı haberi duyurdu: 1 şehit

 

Şehit yakınları ve gazilerin aylıkları artırıldı

 

Silivri'de silahlı saldırı: 1 polis şehit

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)