E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMSB: Barış Pınarı bölgesine sızmaya çalışan 32 PKK'lı öldürüldü---

MSB: Barış Pınarı bölgesine sızmaya çalışan 32 PKK'lı öldürüldü

MSB: Barış Pınarı bölgesine sızmaya çalışan 32 PKK'lı öldürüldü
02 Mart 2020 - 14:59 borsagundem.com

MSB, Barış Pınarı Bölgesinde düzenlenen operasyonda 32 PKK'lının öldürüldüğünü açıkladı.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Barış Pınarı bölgesi güneyine sızma girişiminde bulunan PKK/YPG'li 32 teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

MSB'nin Twitter hesabından yapılan açıklamada, komandoların, Barış Pınarı bölgesi güneyine sızma girişiminde bulunan terörist gruba başarılı şekilde müdahale ederek, 32 PKK/YPG'liyi etkisiz hale getirdiği belirtildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Günaydın 02 Mart 2020 22:50

    Elleriniz dert görmesin, ayağınıza taş değmesin

  • Atakan02 Mart 2020 19:44

    Gebertin insan müsveddelerini sağ almayın hepsini gebertin

  • .02 Mart 2020 18:19

    Diplomasideki kayıplarını, Türkiye ordusu ile bir kez daha aldı. Türk ordusu yıllardır yıpranmayan, kaybetmeyen, profesyönel bir güç. Siyasilerin masadaki kayıplarını, mehmetçik süngüsü ile bir kez daha aldı. Malum şehitlerimiz oldu  : ( umarız diplomasiyi de en az ordu personelinin özverisi gibi kabul ederlerde, masada kaybetmeyiz , sahada aldıklarımızı. diplomaside kazansak, asker girmek zorunda kalmazdı. buda çok önemli. Osmanlı dğaıldığında ordu, istanbul hükümeti emirlerini dinlemedi ve bulunduğu bölgelerde varlığını korudu savundu. ordu zaten görevini çok ii biliyor ve yapıyor. sorun diplomaside.

  • gnçlk02 Mart 2020 15:20

    Rusia basın özeti. Türkler ve Ruslar arasında sorun yok. Sorun suriyede oraya gelen bir çok devlette ( israil, ABD, Fransa, İngiltere, İran vb) Türkler ve Ruslar Suriyede düşman olmamalı. Rusya emelleri ve hedef, NATo ve ABD. Türkler komşu. Esad stratejisi denendi. Türkler hakimiyeti ellerine aldı. Türkler güçlü askeri ile Rusya +iran+esad planını bozdu. Gerilim olursa Ruslar kaybedecektir. Ruslar askeri kayıp vermedi. Daha fazla olayları tırmandırmamalı. Türklerin isteklerini Ruslar karşılamalı. Ticari s400 + doğalgaz vb devam etmeli. Yani özet bu genelde. Ruslar bir adım attı, geçmişte ypg ile abd nin attığı adım gibi. şimdi stratejileri değişiyor. çünkü, suriyede ağır zırhlı araç, silah vb yok. Kimsede yok. Hiç bir devlet ESAD için kendi askerini feda etmez... ama, Türkiye 5 saatte Şama girecek en büyük güç ve devlet deniyor...

  • $$$$$$$$$$$$$$$$$02 Mart 2020 15:44

    chp ve iyi partiye kapak olsun.eğer chp iktidara gelir ise bu kazanımlarımızı tamaman kayıp ederiz.hergün 200-500 şehit veririz.

  • Strateji. 02 Mart 2020 15:09

    Anlaşılan ipkk yı acendaya alarak Rusya ve Suriye hukümeti ile idlip ve suriye durumları sulh içinde yürütülecek. Pkk üzerinden gündemlede idlip gecmişi silikleştirilecek. Umarız hersey iyi sonuçlar verir