E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMSB açıkladı: Türk İHA'lar Fırat'ın doğusunda göreve başladı---

MSB açıkladı: Türk İHA'lar Fırat'ın doğusunda göreve başladı

MSB açıkladı: Türk İHA'lar Fırat'ın doğusunda göreve başladı
14 Ağustos 2019 - 15:14 borsagundem.com

Milli Savunma Bakanlığı, Suriye'nin kuzeyinde güvenli bölge tesisine yönelik çalışmalar kapsamında insansız hava araçlarının görev icra etmeye başladığını açıkladı

Milli Savunma Bakanlığından (MSB) yapılan açıklamada, Suriye'nin kuzeyinde ABD ile koordineli şekilde tesis edilmesi planlanan güvenli bölgeye ilişkin bilgi verildi.

Açıklamada, "ABD ile koordineli bir şekilde Suriye kuzeyinde tesis edilmesi planlanan güvenli bölge kapsamında Şanlıurfa'da kurulacak Müşterek Harekat Merkezinin faaliyete geçirilmesine yönelik çalışmalara devam edilmektedir. Bölgede insansız hava araçlarımız görev icra etmeye başlamıştır." denildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (14)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ...15 Ağustos 2019 09:05

    Birleşik büyük israik devetleri geliyor.. temeller atılıyor ortadoğunda...gölünen parçalanmış eli silahlı gruplar, bölünen ırak ...suriye...lübnan..mısır...iran... israil abiliğinde yep yeni bir oluşum temelleri ABD tarafınca atılıyor.. rusyada kendine suriyeden toprak kaptı, 50 yıllığına liman ve sınırsız asker getireceği toprak aldı esad dan... ordaki suryielilerde bizlere ümmetçi kardeş gide topraklarını terk etti.... nerede başarı ? esad topraklarını bir an önce kontrol altına alıp işgalci devletler terk etmeli suriyeyi. yoksa başımıza bela olacak yeni kurulan devletçikler, hiç biri dost ülkelerle kurulmuyor, hepsi abilerine güvenerek adım atıyor. abileride bizi sevmiyor hiç

  • : )15 Ağustos 2019 09:02

    Sigaraya 5 TL zam bekliyorum.... 1 iha kaç para yakıt yakıyor bay Kemal bilirmisin? zigaraya acilen zam 5 tl... 3 yıldır uçuruyoruz bunlaru, uçurtmamı sandın eyyy bay kemal :D ..uçuyorda fet etti suriyeyi 3 yıldır. ABd emrinin dışına çıkmayan bir stratejimiz, ve bitirilemeyen terör grupları. Milletime, ve askerime sonsuz güveniyıyorum, ama bir avuç insana asla ve asla inancım yok artık, bu saatten ve vugunleri gördukten sonra

  • Dante14 Ağustos 2019 19:16

    ABD bu anlaşmayla Suriye pkksına demirden bir koruma kalkanını kurup resmileştirmiş oldu. ABD Rusyayla konuşup Suriyenin anayasal resmi bölünme işlemini de yakında tamamlar İran'a yoğunlaşır.

  • gobel6614 Ağustos 2019 17:44

    ABD ile görüşmeden önce Reis ağustosu hedef gösterip, İHA'lar GÖREVE BAYRAMDAN HEMEN SONRA BAŞLADIĞINA GÖRE, Muhtemel ABD'ye biz harekata başlıyoruz isterseniz harekat merkezinde sizde eşlik edebilirsiniz dendi. Kılıçlar çekilince ABD'nin gözünün önü açılmış,  Türk milletinin gücünü  hissetmiştir.

  • Terli14 Ağustos 2019 21:55

    He he tamda oyle olmustur.:))

  • Tabi ya14 Ağustos 2019 17:34

    Demek buyuk abiden izin cikti

  • Hasan Aydın14 Ağustos 2019 18:06

    "Türkiye tekliflerimizi reddetti" diyen "büyük abi" ile ortak harekat merkezi kuruldu. Yüksek zekanın bu durumdan anladığı abd'nin izin vermesi mi oldu?

  • HALİL TÜRK14 Ağustos 2019 17:20

    bence abd yine bizi oyalamakta.biz gözü karattık gözümüz hiç bir şey görmemekte.abd  de bunu anladı.abd nin yapacağı hiç bir şey yoktur.kozlar bizim elimizde.ben abd ile anlaşma falan olacağını hiç zannetmiyorum.bu anlaşma bozulacak ve  yakın zamanda fıratın doğusuna operesyon yapacağız.abd dünyanin en kalleş ve hilekar milleti.yıllarca çekip güç yaptırıp pkk besledi büyüttü her gün 50-100 vatandaşımızı öldürttü.eğer bunun önüne geçmez isek daha fazla ölümler veririz ve iş savaş daha çıkar.bence 40 km lik bir anlaşma olsa bile pkk gitti yerde de başını ezmeliyiz.çünkü chp iktidara gelir ise abd çok büyük tavizler verir.ALLAH başımızdan RTE ve BAHÇELİ  gibilerini eksik etmesin daha da çoğalsın.şuan iktidarda chp olsa idi bu ülke çoktan parçalanmış ve büyük ekonomk kaos içinde savrulmuşduk.

  • KILIÇ14 Ağustos 2019 16:55

    ALLAH YOLUNUZU AÇIK ETSİN ZAFERLE TAÇLANNSIN.

  • Sonunda14 Ağustos 2019 16:18

    Fırat'ın doğusu bu durumda tertemiz olacak tek bir terörist kalmayacak 5 milyon sığınmacı Suriyeli ülkesine dönecek refah ve huzur içinde yaşayacak. ABD kuyruğunu kıstırıp geri gidecek.

  • zor isimiz14 Ağustos 2019 15:50

    Ne suriye imis yat kal suriye,isletmeler kapaniyor ,70 gunde istanbul secimi ....

  • Dönmek yok14 Ağustos 2019 15:43

    Önce güvenli bölge, sonra S400 lerin kurulumunun ikmali, akabinde su35 veya su57 olmadı yeni bir ortak ve nihayet tankımız ile milli muharip uçağımız. En fazla 5 yıla ihtiyacımız var inşaAllah. Sonrası der gibisiniz evet duyuyorum. YPG yi gömeceğiz, ABD ye s git deyip içimizdeki hainlerin kökünü kazıyacağız. Ağlamaklı sümüklü sünepe ne kadar hain varsa onları ya ölü ya diri alıp asacağız ve bu arada AB ve NATO ya by by deyip kendi rotamızda ilerleyeceğiz . Hedef kızıl elma Allah’ın CC izni ile...

  • YUSUF MÜFTÜOĞLU14 Ağustos 2019 17:48

    kardeş vatan hainleri seni kırzılamışlar fakat bende seninle aynı fikirdeyim.abd yıllarca bizim 50 000 den fazla insanımızın ölümüne sebep oldu, ülkemizdeki ihtilalleri onlar yaptırdı, ekonomik kaosları onlar yaptırdı, abd bizim dostumuz olamazlar çünkü ülkemizin batması için gece gündüz demekden çalışmışlardır.

  • Sait14 Ağustos 2019 15:28

    Abd lilere guvenilmez aman dikkatli olun