E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMSB: 525 terörist etkisiz hale getirildi---

MSB: 525 terörist etkisiz hale getirildi

MSB: 525 terörist etkisiz hale getirildi
13 Ekim 2019 - 20:23 borsagundem.com

MSB: Başarıyla devam eden Barış Pınarı Harekâtı’nda etkisiz hale getirilen toplam PKK/PYD-YPG’li terörist sayısı 525 oldu.

Milli Savunma Bakanlığı, Barış Pınarı Harekatı kapsamında etkisiz hale getirilen YPG'li sayısının toplam 525 olduğunu açıkladı.

Bakanlığın Twitter hesabından yapılan paylaşımda, "Başarıyla devam eden Barış Pınarı Harekatı'nda etkisiz hale getirilen toplam PKK/PYD-YPG'li terörist sayısı 525 oldu." ifadelerine yer verildi. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Yorum14 Ekim 2019 07:42

    Rakamlar az geliyor girdiğimize değsin on bin den aşağı kabul edilmez masrafları kurtarmaz. Hadi yiğitler arrtırın sayıyı

  • Rami İmar14 Ekim 2019 01:12

    Bu kadar cahilin olduğu bir ülke batı ülkeleriyle yarışabilir mi diye sormuştu Afganlı General

  • Börü 14 Ekim 2019 00:29

    Terörist sevicilere duyrulur.. Şimdi AB bu leşlerini almazsa onlara amborgo uygularız.. Kapıları açarız.. Aslında sizin bu mültecilere ihtiyacınız var .. ABnin nüfüsü yaşlanmış gelecek arkadaşlar yaranıza merhem olur..biz baya bir zaman baktık

  • mehmet yılmaz 13 Ekim 2019 23:52

    amerikanın 9 aylık bebek öldüren teröristlerin ölüsüne bereket.EMEĞİ GEÇEN ORDUMUZ ASKERİMİZİN  DEVLETİMİZİ VE YÖNETİCİLERİMİZİN ALLAH YAR VE YARDIMCISI OLSUN.

  • tolga13 Ekim 2019 22:34

    ABD'nin 70 bin teroristi egittigini ve silahlandirdigini okumustuk. Daha yolumuz uzun demek. Ama sayin cumhurbaskanimda ulkenin gelecegini guvence altina almak icin buyuk bir kararlilik goruyorurum. Bu kararlilik bu teroru ezecektir. Ama bu pyd/pkk teroru hic bitmeyecektir. Sevr'ciler hep var olacaktir ve biz hep bu savasin icinde olacagiz. Cumhurbaskanimdan bu konuda da dogru bir adim goruyorum: 'HER silahini kendin uret' politikasi. Bu konuda da her gun mesafe aliyoruz. Fakat ekonomimizdeki kotu gidisi durduramaz isek sorunlar yumagini asamayiz. O konuda da gayret bekliyoruz.

  • KILIÇ13 Ekim 2019 20:29

     GEBERTENLERİN ELLERİNE SAGLIK ,ALLAH NE MURATLARI VARSA VERSİN.