E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMSB: 11 terörist etkisiz hale getirildi---

MSB: 11 terörist etkisiz hale getirildi

MSB: 11 terörist etkisiz hale getirildi
10 Aralık 2022 - 14:05 borsagundem.com

Milli Savunma Bakanlığı bugün yaptığı açıklamada Irak'ın kuzeyinde 11 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

Irak'ın kuzeyinde Hakurk ve Pençe-Kilit bölgelerinde 11 PKK'lı terörist, etkisiz hale getirildi.

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Irak’ın kuzeyindeki terörist temizliğimiz etkin ve kararlı şekilde devam ediyor. Hakurk ve Pençe-Kilit bölgelerinde tespit edilen 11 PKK'lı terörist, Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından etkisiz hâle getirildi." ifadeleri kullanıldı.

2 terörist etkisiz hale getirildi

 

Hulusi Akar: 13 terörist etkisiz hale getirildi

 

MSB: 22 PKK/YPG'li terörist etkisiz hale getirildi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • DIMBIL10 Aralık 2022 20:40

    2023 SEÇİMLERİ ÜLKEMİZ İÇİN BİR KIRILMA NOKTASI OLACAK YA ÜLKEMİZ SEÇİMLERDEN ALNININ AKI İLE ÇIKACAK YADA BİR DAHA AYAĞA KALKAMAYACAK ŞEKİLDE ÇÖKÜŞE GEÇECEK.ÇÜNKÜ TERÖRİSTLERİ VE UZANTILARINI  HAKKINDA BİR KELAM EDEMEYENLER BU ÜLKEYE BİR ŞEY VEREMEZLER.

  • ALİ HAYDAR TÜRKÜBAŞI10 Aralık 2022 14:19

    BU HÜKEMET BAŞIMIZDA OLDUKCA TERÖRÜ YENERİZ FAKAT BİRDE  ABD DANIŞMANININ GELECEK HÜKÜMETİN BAŞINDA OLDUĞU BİR HÜKÜMET DÜŞÜNEMİYORUM.O ZAMAN BİZİ ÖZGÜRLÜK DEMOKRASİ GİBİ YALANLAR ALTINDA BİZLERİ PARAM PARÇA ETMELERİNDEN ENDİŞELENİYORUM.ÇÜNKÜ BU HÜKÜMETİN YERİNE GELECEKLERDE NE VİZYON NE PROJE NE BASİT DİYE BİR ŞEYLER GÖREMİYORUM.