E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporMourinho'nun yeni maaşı dudak uçuklattı!---

Mourinho'nun yeni maaşı dudak uçuklattı!

Mourinho'nun yeni maaşı dudak uçuklattı!
21 Kasım 2019 - 10:26 borsagundem.com

Tottenham, 11 aydır takım çalıştırmayan Portekizli teknik adam Jose Mourinho ile 3.5 yıllığına anlaştı. Mourinho'nun yıllık kazancı ise dudak uçuklattı.

İngiltere Premier Lig'de sezona çok kötü bir giriş yapan ve teknik direktör Mauricio Pochettino ile yollarını ayıran Tottenham, geçen yıl aralık ayında Manchester United'dan ayrıldıktan sonra takım çalıştırmayan Jose Mourinho ile 3.5 yıllık sözleşme imzaladı.

Londra kulübünden yılda 15 milyon Pound (110 milyon TL) alacak olan Mourinho böylece, Manchester City'den yılda 20 milyon Pound kazanan Pep Guardiola'dan sonra dünyanın en çok kazanan ikinci teknik direktörü olacak. Premier Lig'de son 5 maçını kazanamayan Tottenham, 12 haftada topladığı 14 puanla 14. sırada yer alıyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Okie Dokie21 Kasım 2019 10:58

    Sabah sabah bu haberi okuduktan sonra dudağım uçukladı

  • Emrah23 Kasım 2019 21:49

    Mesut Özil oda hemen hemen aynı yıllık ücreti alıyor fakat İngiltere de haftalık ücret şekilde parasını alıyor.dünyanın en büyük şirketin ceosu bu parayı kazanamaz 1 yılda.dudağının uçuklaması normal tabi. :)