E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporMourinho'dan yaşlılara örnek yardım---

Mourinho'dan yaşlılara örnek yardım

Mourinho'dan yaşlılara örnek yardım
24 Mart 2020 - 12:30 borsagundem.com

Tottenham Teknik Direktörü Jose Mourinho, korona virüs salgını nedeniyle İngiltere'de sokağa çıkamayan yaşlı insanlar için yardım paketleri hazırladı ve dağıtımını yaptı

Tüm dünyada etkisini gösteren korona virüs salgını nedeniyle İngiltere'de kısmi sokağa çıkma yasağı ilan edilmesinin ardından hayır kuruluşları ve sosyal dernekler, yaşlı ve kimsesiz vatandaşlar için harekete geçti.

Tottenham'ın Portekizli Teknik Direktörü Jose Mourinho da bu derneklerin yardımına koştu. Evden çıkamayan yaşlılar için gıda ve sağlık paketleri hazırlayan bir derneğin faaliyetlerine katılan Mourinho, kendi elleriyle hazırladığı bu paketleri, İngiltere'de yardıma muhtaç olarak belirlenen ailelere bizzat teslim etti.

Yaşlılara yarım eden kuruluşlara destek olmak için orada bulunduğunu belirten Portekizli teknik direktör, "Elbette yiyecek ve para yardımında bulunabilirsiniz ya da gönüllü olabilirsiniz" dedi.

57 yaşındaki çalıştırıcının bu hareketi, sosyal medyada büyük beğeni topladı.

İngiltere'de hayır kuruluşları, bir süredir 12 hafta boyunca evde kalmaları tavsiye edilen yaşlılara ihtiyaçlarını teslim etmeye devam ediyor.

İngiltere Başbakanı Boris Johnson, dün yaptığı açıklamada, halka korona virüs salgını sırasında sağlık sistemi üzerindeki baskıyı hafifletmek adına "evde kalmaları" çağrısında bulunmuş, salgına karşı yeni önlemleri açıklamıştı.

İngiltere'de sokağa çıkmaya sınırlama, ticarete yasak

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)