E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporMourinho'dan şaşırtıcı Drogba yorumu---

Mourinho'dan şaşırtıcı Drogba yorumu

Mourinho'dan şaşırtıcı Drogba yorumu
22 Şubat 2014 - 17:53 borsagundem.com

Chelsea menajeri Jose Mourinho düzenlediği basın toplantısında ilginç sözler söyledi

Deneyimli teknik adam Galatasaray maçı ve eski öğrencisi Drogba hakkında, "Oyun sırasında bizim dostumuz değil ancak saygı duyduğumuz biri. Inter ve Real Madrid'i çalıştırırken kendisine karşı oynadım. Garip bir durum ama nasıl bir duygu olduğunu biliyorum" diye konuştu.

Galatasaray'ın iyi bir ekip olduğunu da sözlerine ekleyen Mourinho, "Galatasaray'da Sneijder, Drogba, Melo ve Eboue gibi oyuncular var. Türk oyuncuları da Türkiye'nin en iyileri.  Büyük ve zorlu bir maç olacak. Sonunda kazanıp yola devam edeceğimizi düşünüyorum" dedi.

CHELSEA 90+3'TE GÜLDÜ

Galatasaray'ın şampiyonlar ligi'ndeki rakibi Chelsea, John Terry'nin  90+3'te attığı golle Everton'ı kendi evinde mağlup etti.

Chelsea bu karşılaşma ile puanını Premier Lig'de 60'a yükseltti. UEFA Şampiyonlar Ligi ikinci tur ilk maçında 26 Şubat Çarşamba günü Galatasaray ile Türk Telekom Arena'da karşılaşacak olan Chelsea, Galatasaray maçı öncesinde iyi sinyaller vermedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)