E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporMourinho'dan Fatih Terim açıklaması---

Mourinho'dan Fatih Terim açıklaması

Mourinho'dan Fatih Terim açıklaması
15 Eylül 2019 - 16:16 borsagundem.com

En başarılı teknik direktörlerinden biri olan Jose Mourinho’ya Galatasaray’ın teknik patronu Fatih Terim’den özel bir mesaj gitti.

Dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho, İngiltere’de Telegraph’a özel bir röportaj verdi. Kariyeri boyunca yaşadıklarıyla alakalı tüm soruları detaylıca cevaplayan Portekizli çalıştırıcı, sürpriz mesajlar aldı.

Bu sürpriz mesajlar, Real Madrid’den eski öğrencisi Wesley Sneijder ve Galatasaray’ın teknik direktör Fatih Terim’den geldi. Bir dönem Galatasaray forması da giyen Sneijder, Mourinho’ya, “Beraber muhteşem bir yıl geçirdik. 2010 yılında her şeyi kazandık. Her zaman anılarımda olacaksın, her şey için teşekkürler” dedi.

Fatih Terim de selamlarını gönderip, “Umarım her şey iyi gidiyordur. Umarım seni yeniden sahalarda görürüz” ifadelerini kullandı.

Mourinho'nun Terim hakkındaki açıklamaları ise şöyle:

"Fatih Terim, fantastik bir ilişkimin olduğu birçok menajerden bir tanesi. İnsanlar bunu çok iyi bilmiyor olabilir. Çünkü, çıkıp tüm dünyaya ne kadar iyi arkadaş olduğumuzu hiç söylemedik. Fatih ile çok iyi arkadaşlığım var."

"İstanbul'a gittik ve çok zorlandık"

Aklımdaki en önemli futbol anılarımdan biri İstanbul'da. Real Madrid ile Galatasaray'a karşı oynuyorduk. Madrid'de onları kolaylıkla yendik. İstanbul'a gittik ve çok zorlandık. İlk yarı sonunda öndeydik ve tüm dünya maçın bittiğini düşünüyordu. Fatih, oyuncuları, özellikle Drogba ve Sneijder inanıyordu. Fatih ve tribünler arasında inanılmaz bir bağ vardı. Neredeyse turu çeviriyorlardı. Maçın sonunda turu geçtik ve yarı finale kaldık.

O maçın sonunda Fatih ile birlikte sahanın ortasına kadar gitme ihtiyacı hissettim. Çünkü, bu inanılmaz maç için Fatih'e, oyuncularına ve taraftarlara şükranlarımı sunmak istedim. Böylesi bir şey ancak Fatih gibi bir teknik direktörün takımıyla mümkün olabilirdi. Zannediyorum 4-3 öndeydik ve bitime 15 dakika vardı. Bittiğinde mutluydum. Fatih, gerçekten çok iyi ilişkilerimin olduğu birkaç teknik direktörden bir tanesi. (Skorer)

Mourinho: Fatih Terim ile çok iyi arkadaşlığım var

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Emrah16 Eylül 2019 22:13

    Kadere bak bugün bende işten kovuldum ve şuan işsizim  :) yalnız jose çok kafaya taktığın için saçların beyazlamış daha fazla takarsan kafana şeker hastalığı,tansiyon hastası olursun o yüzden boş kafa olmaya çalışacaksın rahat olacaksın fakat senin karakterin bozuk kaç tane futbolcunun ipini çektin kim bilir o futbolcuların ahı senden çıkmadan rahat olamazsın sıkıntı yaşamaya devam edeceksin bundan sonra ve dibe vuracaksın ahları senden çıkacak hepsinin teker teker bu dünyada buna emin ol.

  • Emrah16 Eylül 2019 01:25

    Bunalımda Jose Mourınho büyük kulüplerden hocalık teklif gelmediği için fakat son manchester unıted kulübünden ayrıldığında futbolcularla arası kötüydü ve kötü ayrıldı etme bulma dünyası o dönem futbolculara çok kötü davranıyormuş bunu herkes biliyor kendi etti kendi buldu ne ekersen onu biçersin bu dünyada jose mourınho.