E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporMourinho sürprizi! Yeni adresi Celtic...---

Mourinho sürprizi! Yeni adresi Celtic...

Mourinho sürprizi! Yeni adresi Celtic...
06 Mayıs 2019 - 17:20 borsagundem.com

Avrupa’nın ünlü teknik adamlarından Jose Mourinho, gelecek sezonda sürpriz bir adrese doğru gidiyor. Portekizli teknik adamın, yeni rotasının Celtic Park olacağı iddia ediliyor.

Dünya futbolunun önemli teknik direktörlerinden Jose Mourinho için flaş bir haber yazıldı. İngiliz basınında, Mourinho’nun gelecek sezon İskoçya’da Celtic’te çalışma ihtimali olduğu yazıldı. Sky SPORTS Italia'nın haberine göre Celtic'in tecrübeli çalıştırıcıya teklif götürdüğü kaydedildi.

Ada basınında yer alan iddialarda, Manchester United’dan ayrıldıktan sonra boşa çıkan ve yeni sezonu bekleyen Portekizli çalıştırıcının, Celtic’i takip etmesinin ilginç bir durum olduğu kaydedildi.

Mourinho’nun gelecek sezon Celtic’i çalıştırabileceği ve bu yönde bazı görüşmelerin bile yapıldığı öne sürüldü. Kariyerinde Porto, Real Madrid, Inter, Chelsea ve Manchester United gibi dev kulüpler olan Mourinho'nun yeni rotasının Celtic olma ihtimali herkesi hem şaşırttı hem de heyecanlandırdı.(Skorer)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)