E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaMotorine zam geldi! İşte son fiyatı---

Motorine zam geldi! İşte son fiyatı

Motorine zam geldi! İşte son fiyatı
16 Haziran 2022 - 09:13 borsagundem.com

Brent petrol ve döviz kurundaki değişkenlik akaryakıt fiyatlarına yansımaya devam ediyor. Dün benzine gelen indirimin ardından bugün motorine zam geldi. Bu gece yarısından itibaren motorinin fiyatı 1 lira 28 kuruş arttı.

Motorine bugünden geçerli olmak üzere 1 lira 28 kuruş zam geldi. Litre fiyatı 29 lirayı aştı.

Kur ve petroldeki yükselişler akaryakıt fiyatlarına yansımaya devam ediyor.

Bugün itibarıyla motorinin litre fiyatına 1 lira 28 kuruş zam geldi. Son zamla beraber motorinin litre fiyatı İstanbul Avrupa yakasında ortalama 29.16 lira oldu.

Son olarak dün benzine 94 kuruş indirim gelmiş litre fiyatı ortalama 27.5 liraya düşmüştü.

Haziran genelinde şu ana kadar benzin fiyatları yüzde 10, motorin satış fiyatı ise yüzde 19 zamlandı.

Yeni gelişme: Benzin ve motorine bir zam daha bekleniyor!

 

Benzin ve motorine zam bekleniyor

 

Motorine zam bekleniyor

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (11)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • xyz16 Haziran 2022 16:08

    ALI KODUŞ ve ALI HAYDAR nasıl oluyorda mazot zammı ile ilgili bir konu hakkında olayı Kılıçdaroğlu ve muhalefete getirebiliyorsunuz. Adama ne alaka derler. Mazot zammını ya savunursun yada savunmaz susarsın. Savunacaksanda hakkaniyetli olursun. Yoksa öteki tarafta sonun iyi olmaz.

  • ALİ KODUŞ16 Haziran 2022 15:06

    cahiller ve art niyetliler bilirde bilmezlikten gelirler.gecen sene abd brent petrolün varıli - 20 dolar idi 7 kat artmış ne yani 6 ganyan masa + hdp iktidara gelsi ucuzlayacakmı güldürmeyin beni.......

  • ALİ KODUŞ16 Haziran 2022 15:05

    cahiller ve art niyetliler bilirde bilmezlikten gelirler.gecen sene abd brent petrolün varıli - 20 dolar idi 7 kat artmış ne yani 6 ganyan masa + hdp iktidara gelsi ucuzlayacakmı güldürmeyin beni............

  • xyz16 Haziran 2022 14:56

    Ah Kemal, Ah Meral, Ah Temel, Ah Gültekin, Ah Ahmet ve Ah Ali ülkeyi ne hale getirdiniz. Mazot zammını durdurun, süte zam yapmayın, ete zam yapmayın, karpuz fiyatı aldı başını gidiyor, sebze ve meyveye yaklaşılmıyor, şekeri sorma ya istifa edin yada bunlarla mücadele edin. Arkadaşlar amma saçmaladım. Bunları yazarken kendimden ve insanlığımdan utandım.

  • Mucise Reis ;)16 Haziran 2022 09:42

    Kılıçdaroğlu gitmezden zamlar bitmez :D ... ekonomi programı değiştirmek yada seçime gitmek için mazotun kaç olması lazım ? :D ... 40 mı ? 50 mi ? 80 mi ? .. Yada illaki insanlar yeter boğazıma kadar battım diyip illaki anayasal haklarını mı kullanmalı ?  ...Bu sistem nasıl bir sistem böyle ? usd 30 olsa da devam mı edecek ? koalisyon öyle böyledi ama, şu belirsiz sistemden 10 kat daha iyidi. Bu ne hal ? hedef ne ? ekonomik program amacı sonucu hedefi ne ? bir TL  rakam duyan var mı ? oluyori harika, ışıltı, müthiş.. yahu hedef nedide hedefe geldik de şahane oldu ? ne rakam var ne hedef var Allah  emanet gidiyoruz...  Saçmalıklarlar

  • Mucise Reis : )16 Haziran 2022 19:02

    Batırdı ise oda hesap versin. Ee hani batmıştı ? :D laf ebeliği oy getirmez. Hiç boşa yırtınma... kim nereyi batırdısa hesap verecek. kaçış yok. sende dahil

  • ALİ HAYDAR YEZİDSEVMEZ16 Haziran 2022 15:07

    He kardeş ssk yı batıran kılıçtaroğlu ile yandaşları iktidara gelince mazotu beleş verecekler imiş.

  • xyz16 Haziran 2022 14:46

    Herşeyin sorumlusu Kılıçdaroğlu. Bu sistemide o getirdi. Sn. Mucize Reis bu kadar iftiradan ve karalamadan sonra Sn. Kılıçdaroğlu kesin cennete gider.

  • mali 16 Haziran 2022 09:41

    Yüz tonluk tanker siparişi verdim, artık mazot alarak kendimi enflasyona karşı koruyacağım.

  • xyz16 Haziran 2022 14:49

    mali; aman dikkat mazot baronu, hain, işbirlikçi, dış güçlerin uşağı vb. olman bu ülkede süpriz olmaz. Bu ülkede soğan ve patatesçilerin ne hale geldiğini biliyorsun.

  • Bik16 Haziran 2022 09:22

    Sonbaharda, bugünün motorin fiyatları düşük kalacak.