E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMotorine indirim geliyor! Yeni fiyatlar ne olacak?---

Motorine indirim geliyor! Yeni fiyatlar ne olacak?

Motorine indirim geliyor! Yeni fiyatlar ne olacak?
23 Temmuz 2022 - 10:56 borsagundem.com

Motorinin litre fiyatına 25 Temmuz Pazartesi gecesinden itibaren geçerli olmak üzere 92 kuruş indirim gelecek.

Petrol fiyatlarındaki düşüşün etkisiyle motorine pazartesi gecesi indirim gelecek.

Sözcü'nün haberine göre, petrol fiyatları ve döviz kurlarındaki dalgalanma, akaryakıt fiyatlarında da değişimi beraberinde getiriyor.

Sektör kaynaklarının aktardığına göre, motorinin litre fiyatına 25 Temmuz Pazartesi gecesinden itibaren geçerli olmak üzere 92 kuruş indirim gelecek.

Benzinde ise fiyat değişimi olmayacak.

Pazartesi gecesi gelecek indirimle birlikte, motorinin litre fiyatı yaklaşık olarak İstanbul’da 24,46 TL’ye, Ankara’da 24,57 TL’ye ve İzmir’de 24,59 TL’ye gerileyecek.

Benzinin litre fiyatı yaklaşık olarak İstanbul’da 22,72 TL, Ankara ve İzmir’de 22,84 TL seviyesinde bulunuyor.

Fiyatlar, iller, ilçeler ve bayiler arasında farklılık gösteriyor.

MOTORİNE BİR YILDA YÜZDE 239 ZAM

Motorinin litre fiyatı İstanbul’da bir yıl önce 7,22 TL, yılbaşında 11,43 TL seviyesinde bulunuyordu. Pazartesi gecesi gelecek indirimle birlikte, motorinde zam oranı bir yıl için yüzde 239, yılbaşından bu yana yüzde 114 olacak.

Benzinin litre fiyatı İstanbul’da bir yıl önce 7,74 TL, yılbaşında 12,29 TL idi. Benzinde zam oranı son bir yıl için yüzde 194, yılbaşından bu yana yüzde 85 seviyesinde bulunuyor.

Petrol fiyatlarıyla birlikte dolar/TL’deki artış, dünyada akaryakıt zammında Türkiye’nin ilk sıralarda yer almasını beraberinde getirdi.

Benzinde indirim

Benzine indirim... Otogaza zam geldi!

Motorine indirimden sonra zam geliyor

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis : )23 Temmuz 2022 11:20

    7 liralık mazot 25 tl :D  6 ayda gelinen seviye.... açıklamalar... halkımızı enflasyona hayat pahalılığına ezdirmedik :D asgari cüret ocak maaşı 4250 tl en son alınan maaş 4250 tl :D maaşlar 6 aydır aynı iken, herşey zamlanmış iken.... aynı paraya alınan mazor halkı ezmedi :D masraflar artmadı :D ki 5,500 tl alınacak daha  7ay maaşı , o daha alınmadı :D zaten vergi diliminede girince artışd enen maaş vergi olarak kesilecek... Yani çözüm yoksa, değişim gelir. İtalya dragi.. İngiltere son osmanlı torunu, Bİden şırpınışlar kaşıkçı katiline bile ayağına gitmeler... vb..vb..