E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaOtomotivMotorin ve benzine dev indirim---

Motorin ve benzine dev indirim

Motorin ve benzine dev indirim
22 Nisan 2020 - 16:40 borsagundem.com

Gece yarısından itibaren motorinin litre fiyatında ortalama 41 kuruş, benzinin litre fiyatında ise 31 kuruş indirim yapılacak

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Bunun neresi dev indirim?22 Nisan 2020 21:20

    Varili 17 dolara düşmüş.Abd de yankee tencerelere bile petrol doldurmuş.Almayanı dövüyorlar.Yapılan indirim devede kulak.

  • 2023 e kalmaz 22 Nisan 2020 19:50

     atasözü vardır....korkunun ecele faydası yok... biletini al, ilk otobüsle Türkiyeden kaç... İlk seçimlerde yargı karşısında bu devleti milleti ve terör gruplarına destek verip siyasetin içine çekenler tek tek ve tek tek hesap verecek... örnek: trt de kırmızı bültenle aranan pkklıyı konuşturanlar... aponun mektubunu seçimler öncesi, meydanlar mektupla okuyanlar... devletın kozmik odasına feto teror orgutunu sokanlar... fetonunbölücü savcılarını destekleip sınırsız yetki verenler... TEK TEK HESAP VERECEK... bir belgen varsa  hukuk karşısına git ve sun. yoksa ilk seçimlerde hesap vereceksin.

  • Ytytyy.23 Nisan 2020 02:47

    Savcılar göreve açıkça suç işliyor bunu yazan.

  • Bir dost23 Nisan 2020 02:11

    Kardeş senin de peşine düştüler bu arada. Bence sen de bir yerlere saklan istersen. Dosttavsiyesi

  • Vatandaş22 Nisan 2020 16:53

    Chpkk lılar üzülmüstür.onlar virüsde çok vatandaş ölsün depremde insanlar enkazlarda kalsın teröristlere operasyonlarda çokca askerimiz ölsün isterler..can atatürk bile bunlara dayanamadı.yüzyıldır onun partisini işgal ediyorlar..nalet mahlükatlar.

  • Türkoğlutürk 23 Nisan 2020 06:20

    Sizlerden facede çok var. Allahın verdiği surattan utanıp sahte hesaplar ile sağasola hakaret edenlersiniz. Hodri meydan seçim sandığını koy. Geçen seçimde aponun sülalesinden bile medet umdun.

  • Umut22 Nisan 2020 21:07

    Sen;l helal kazanan , onurlu yaşayan, sade bir vatandaş değilsin, sen maaşlı trolsün ve de önür boyu yalanlarınla utanacağın bir hayatın olacak.