E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMoskova’da "savaşa hayır" demek yasaklandı!---

Moskova’da "savaşa hayır" demek yasaklandı!

Moskova’da savaşa hayır demek yasaklandı!
24 Şubat 2022 - 21:35 borsagundem.com

Rusya İçişleri Bakanlığı, Moskova’da savaş karşıtı protesto gösterilerinin yasaklandığını hatırlatarak muhtemel bir protesto girişimine müdahale edileceğini açıkladı

Rusya’nın Ukrayna saldırısı sonrasında ülkede güvenlik önlemleri arttırılırken, Rusya İçişleri Bakanlığı başkent Moskova’da yapılacak olan protesto gösterilerinin yasaklandığını duyurdu.

Bakanlığa bağlı Moskova Basın Servisi tarafından yapılan açıklamada, “Rusya İçişleri Bakanlığının Moskova şehri Merkez Müdürlüğü, yasal olmayan gösteri ve yasaların ihlallerine karşı uyarıyor” denildi.

Rusya’nın Ukrayna’ya saldırısının ilk saatlerinde birçok kişi sosyal medya üzerinden Kremlin yönetimini eleştiren paylaşımlar yaparken çok sayıda Rus, savaş karşıtı tavır alınması ve protesto gösterileri yapılması çağrısında bulundu.

Gün içinde bireysel olarak savaş protestosu yapan kişiler, Moskova ve bazı kentlerde ellerine aldıkları dövizlerle Kremlin’in kararını protesto etmeye başladı. 

Rusya Protesto İleme Grubu, polisin ülkenin 47 şehrinde binden fazla kişinin gözaltına alındığını duyurdu.

Çernobil Nükleer Santrali, Rusya’nın kontrolüne geçti

 

G7: Putin tarihin yanlış tarafında

 

Rus borsasında sabah seansı iptal edildi

 

İngiltere, Rusya'ya uygulanacak ek yaptırımları açıkladı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Nurettin Yılmaz28 Şubat 2022 07:08

    Afganistan İrak Suriye Yemen Arakan vs. Yıllardır çocuklar ölüyor. Hiç görmeyen kansızlar şimdi ölen hristiyan olduğu için affedin sizi kurtaramadık diyor. Bunlar da insan olarak kabul edilip takdir topluyor!...

  • Salih24 Şubat 2022 22:19

    Adam ülkeyi işgal etmiş masum insanlara bomba yagdiriyo, siz hala yaptırım diyonuz onca ülke boşboş konusuyo, kiniyo, kınamak bisey çare olmuyo bişeyler yapın masum insanlar çocuklar ölmesin