E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinMoskova'da evsiz katliamı---

Moskova'da evsiz katliamı

Moskova'da evsiz katliamı
21 Şubat 2015 - 07:25 borsagundem.com

Rusya’nın başkenti Moskova’da 12 kişiyi öldüren cinayet çetesinin iki üyesi yakalandı. Evsizleri hedef alan çetenin kalan iki üyesi için takip sürüyor

Rusya’nın başkenti Moskova’da evsizleri hedef alan ve şu ana dek 12 kişiyi vahşice öldürdükleri tespit edilen bir çift yakalandı. Rus güvenlik güçleri dört kişiden oluşan çetenin iki üyesi 25 yaşındaki genç kadın Elena L. ile 20 yaşındaki Pavel V‘yi bu Sabah ele geçirdiklerini açıkladı. Yapılan sorgulamada, genellikle parklarda yatan evsizleri hedef alan çete üyesi Pavel, cinayetleri ‘kenti temizlemek için işlediklerini’ itiraf etti.

107 bıçak darbesi

Çetenin öldürdüğü ilk kurbanlardan birinin babası Alexander Yevseyev, “Oğlum sadece arkadaşıyla parkta bira içiyordu” dedi. Yevseyev’in oğlu Sergei’nin cesedi 107 kez bıçaklanmış biçimde bulunmuştu. Diğer kurbanların da ortak noktası parklarda içki içiyor olmaları.
Katil çiftin yakalanmaları en son kurbanlarının hayatta kalması ve ikilinin eşgallerini polise bildirmesi sonucunda gerçekleşti. Bir sokak temizlikçisi olan kurban, çiftin bıçaklı saldırısına uğradı. Adamın öldüğünü düşünen Elena ve Pavel, bölgeden uzaklaştı. Ancak saldırıdan ağır yaralı biçimde kurtulan temizlikçi durumu polise bildirince kent çapında bir insan avı başlatıldı. Sorguda cinayetleri kabul eden çiftin üzerinden çeşitli boylarda bıçaklar çıktı. İlk kez 2014 Haziran ayında işlenmeye başlanan vahşi cinayetler, halkın paniğe kapılmaması için yetkililer tarafından saklanmıştı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)