E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıMorgan Stanley'den dolar yorumu: "Savunulamaz bir durum" oluşturuyor ---

Morgan Stanley'den dolar yorumu: "Savunulamaz bir durum" oluşturuyor

Morgan Stanley'den dolar yorumu: Savunulamaz bir durum oluşturuyor
27 Eylül 2022 - 08:45 borsagundem.com

Ünlü yatırım bankası Morgan Stanley, ABD dolarındaki yükselişi değerlendirdi. Morgan Stanley'e göre dolardaki yükseliş riskli varlıklar için "savunulamaz bir durum" oluşturuyor.

Morgan Stanley stratejistlerine göre, ABD dolarında son dönemde yaşanan ralli, riskli varlıklar için "savunulamaz bir durum" oluşturuyor ve bu finansal veya ekonomik bir kriz ile sonuçlanabilir.

Dolar Endeksi'nin dün 20 yılın zirvelerini görmesinin ardından değerlendirme yapan Morgan Stanley stratejistleri, kurlardaki vahşi dalgalanmaların küresel ekonomi ve şirket karları üzerinde baskı yaptığını vurguladılar.

Stratejistler yayınladıkları araştırma notunda, "Karlarda ve ekonomide büyüme rotasını enflasyon veya Fed'den çok hisse senetlerinin görecekleri dipler ve getirilerin çıkacakları zirveler belirleyecek" dedi.

Morgan Stanley ayrıca, ABD dolarındaki rallinin S&P 500'ü yeni bir ayı piyasasına, 2023 yılı ilk çeyreğine kadar 3000-3400 aralığına iteceğini de öngördü.

ABD borsalarında negatif kapanış: Dow Jones ayı piyasasına girdi

 

Dolar tüm zamanların en yüksek seviyesini gördü

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)