E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaMorgan Stanley Türkiye için tavsiyesini indirdi---

Morgan Stanley Türkiye için tavsiyesini indirdi

Morgan Stanley Türkiye için tavsiyesini indirdi
14 Eylül 2018 - 10:35 borsagundem.com

Morgan Stanley, AHxj/EM modeli çerçevesinde Türkiye için tavsiyesini 'ağırlığını azalt'a indirdi

Morgan Stanley bugün yayınladığı raporda, APxJ/EM ülke modeli çerçevesinde Türkiye için tavsiyesini 'eşit ağırlık'tan 'ağırlığını azalt'a indirdi. Morgan Stanley, Türkiye'nin model içinde yer alan 28 ülke arasında 27'nci surada olduğunu belirtti.

Morgan Stanley, stratejisti Marina Zavolock'ın EEMEA içinde Türkiye için tavsiyesini 'ağırlığını azalt' olarak başlattığını vurguladı.

Güney Afrika için tavsiyesini 'ağırlığını artır'dan 'eşit ağırlık'a indiren Morgan Stanley, Polonya için tavsiyesini 'eşit ağırlık'tan 'ağırlığını artır'a, Malezya için 'ağırlığını azalt'tan 'eşit ağırlık'a çıkardı.

Morgan Stanley OVP'de hükümetin ekonomik büyüme için tolerans seviyesine bakacak

Morgan Stanley, TCMB'nin dün yaptığı 625 baz puanlık faiz artırımı sonrasında gözlerin gelecek hafta açıklanacak Orta Vadeli Plan'a çevrildiğini bildirdi.

Gelecek hafta açıklanması beklenen OVP'nin 2019 yılında izlenecek politika karışımı konusunda bazı yönlendirmeler sunmasının beklendiğini ifade eden Morgan Stanley, "Biz spesifik olarak GSYH hedefine bakacağız, bu hedef hükümetin ekonomik büyüme için tolerans seviyesine işaret edecek ve politika etkileri olacak" dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)