E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaMorgan Stanley Türk tahvillerinin notunu düşürdü---

Morgan Stanley Türk tahvillerinin notunu düşürdü

Morgan Stanley Türk tahvillerinin notunu düşürdü
23 Temmuz 2015 - 13:00 borsagundem.com

Morgan Stanley analistleri, ülkenin kötüleşen dış koşullara karşı kırılgan hale gelmesine atıfta bulunarak Türk tahvil tavsiyesini düşürdü

Sabit getiri stratejisti Paolo Batori dahil olmak üzere Morgan Stanley analistleri, ülkenin kötüleşen dış koşullara karşı kırılgan hale gelmesine atıfta bulunarak Türk tahvil tavsiyesini düşürdü.

Analistler, yaptıkları değerlendirmede, reformlarda çok düşük bir ilerleme kaydedildiğini ve çekici olmayan risk/ödülün normalden hafif bir duruş anlamına geldiğini belirtti.

Analistler Liranın dolar karşısında 2.85 seviyesine zayıflayacağı tahmininde bulundular.
 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • kötü haber 23 Temmuz 2015 15:26

    son bir yıldır gizli açık batılılar ülkeden para çıkışı yapıyor ama yine de sağdan soldan bir şekilde bulunan paralarla ekonomi ayakda

  • Mehmet23 Temmuz 2015 13:56

    Türkiye'ye doğrudan yatırıma,hisse senedine,özel sektör tahviline bütün dünya vatandaşları,Şirketleri yatırım yapabilir ama Devlet tahvili ve hazine bonosuna yüksek faiz için gelen yatırımcı değildir kan içmeye gelmektedir.Türkiyede faiz %2-3.